Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Τραγωδία στο Ωραιόκαστρο...

Τραγωδία στην άσφαλτο: 1 νεκρός και 4 τραυματίες από ΙΧ που έπεσε σε στάση λεωφορείου

Εικοσάχρονος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε σε στάση λεωφορείου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Νεκρός ένας 63χρονος. Σοβαρά τραυματισμένες δύο γυναίκες και ελαφρύτερα δύο παιδιά (Pics)
Σε στάση του ΟΑΣΘ στο Ωραιόκαστρο "έπεσε" νωρίτερα ένα αυτοκίνητο, με συνέπεια να παρασύρει στο θάνατο έναν 63χρονο που περίμενε το λεωφορείο, ενώ άλλα τέσσερα άτομα, δύο γυναίκες και δύο παιδιά, τραυματίστηκαν.
Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί όταν ένας 20χρονος έχασε τον έλεγχο του Ι.Χ. αυτοκινήτου που οδηγούσε, με αποτέλεσμα να βγει από την πορεία του και να πέσει πάνω σε στάση του ΟΑΣΘ, στην οποία εκείνη την ώρα βρίσκονταν τουλάχιστον πέντε άτομα.
Όπως επισημαίνουν αστυνομικοί της Τροχαίας το δυστύχημα συνέβη στην οδό Θεσσαλονίκης, κεντρική οδό του Ωραιοκάστρου, στο ρεύμα καθόδου ακριβώς μπροστά από μεγάλο σούπερ μάρκετ της περιοχής.
Όπως έγινε γνωστό το όχημα παρέσυρε έναν 63χρονο άντρα, ο οποίος και έχασε τη ζωή του, ενώ σοβαρά τραυματίστηκαν δύο γυναίκες και ελαφρύτερα δύο παιδιά, που περίμεναν στη συγκεκριμένη στάση.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που παρέλαβαν τους τραυματίες, ενώ ο 20χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τμήμα.
Από την Τροχαία γίνεται έρευνα προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.
Πηγή: aggelioforos.gr - Πηγή φωτογραφιών: seleo.gr