Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Θρίαμβος των Εθνικιστών Οδηγών Ταξί - Τρίτη δύναμη ο ΛΑΣΙΤΑ στις εκλογές του ΣΑΤΑ με 14%

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον αποστολέα του μηνύματος.... Χρυσή Αυγή
Τα αποτελέσματα των εκλογών των οδηγών ταξί επιβεβαίωσαν την δυναμική και την ραγδαία άνοδο της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία. Το τριήμερο που πέρασε
διενεργήθηκαν οι εκλογές του ΣΑΤΑ, με την συμμετοχή του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΛΑΣΙΤΑ. Μία συμμετοχή που γνώρισε την πολεμική σύσσωμου του κλαδικού κατεστημένου.

Τελικώς τα αποτελέσματα ήταν εξόχως απογοητευτικά για το καθεστώς και ιδιαίτερα ενθαρρυντικά για τους Συναγωνιστές, αφού η Χρυσή Αυγή ανεδείχθη τρίτη δύναμη με 13,75%, αφήνοντας πίσω της τους αντίστοιχους συνδυασμούς του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ. Ο ΛΑΣΙΤΑ κατέκτησε 3 έδρες, διασφαλίζοντας έτσι ότι επιτέλους τα συμφέροντα του έντιμου Έλληνα επαγγελματία θα εκπροσωπούνται για πρώτη φορά στον ΣΑΤΑ.

Συγκεκριμένα τα αποτελέσματα ήταν:

ΨΗΦΙΣΑΝ 4321 ΜΕΛΗ

ΔΑΚ-ΜΜΕ - ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (Ν.Δ.)
ΨΗΦΟΙ 1920 - 45,50%
ΕΔΡΕΣ 10
ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΜΑΥΡΙΚΗΣ (Κ.Κ.Ε.)
ΨΗΦΟΙ 698 - 16,54%
ΕΔΡΕΣ 3
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΛΑΣΙΤΑ (ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ)
ΨΗΦΟΙ 594 - 13,75%
ΕΔΡΕΣ 3
ΕΝΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΑΞΙ - ΔΗΜΟΣ (ΠΑ.ΣΟ.Κ.)
ΨΗΦΟΙ 525 - 12,44%
ΕΔΡΕΣ 3
ΕΝΙΑΙΟ ΕΝΩΤΙΚΟ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΚΡΕΜΜΥΔΑΣ (ΣΥΡΙΖΑ)
ΨΗΦΟΙ 298 7,06%
ΕΔΡΕΣ 1
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ)
ΨΗΦΟΙ 206 - 4,18%
ΕΔΡΕΣ 1

Οι συναγωνιστές του ΛΑΣΙΤΑ απευθύνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Ελληνικά σκεπτόμενους συναδέλφους, που παραμερίσαν κάθε είδους ρουσφετολογικά συμφέροντα και προσωπικές υποχρεώσεις δίνοντας δύναμη στην ψήφο τους. Ο Αγώνας για να ξαναγίνει το επάγγελμα αποδοτικό αλλά και για να ξανακερδηθεί η εκτίμηση και η αξιοπρέπεια απέναντι σε ολόκληρο το Ελληνικό επιβατικό κοινό που τα τελευταία χρόνια ζει μέσα στην μιζέρια και την εξαθλίωση μόλις ξεκίνησε!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com