Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Τέσσερα(4) δελτία τύπου από τη Χρυσή Αυγή

Μας το έστειλε η Χρυσή Αυγή..... Ευχαριστούμε πάρα πολύ
Στημένη ενδοκυβερνητική διαμάχη με αφορμή τον αντιρατσιστικό νόμο 



Ο αντιρατσιστικός νόμος-έκτρωμα υπαγορεύεται από ξένα ανθελληνικά κέντρα με στόχο να περιοριστεί η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής. Το θέατρο με τη δήθεν ενδοκυβερνητική διαμάχη παίζεται για να σώσει ο Σαμαράς το διαλυμένο κόμμα του. Χιλιάδες ψηφοφόροι της ΝΔ, αλλά και του Σύριζα εντάσσονται καθημερινά στις τάξεις του Εθνικιστικού Κινήματος. Ο μόνος ρατσισμός που υπάρχει στη χώρα είναι ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων και η Χρυσή Αυγή θα αγωνιστεί με κάθε νόμιμο μέσο για την πάταξή του.



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Νέες κενές, ψηφοθηρικές εξαγγελίες Σαμαρά

Οι σημερινές εξαγγελίες Σαμαρά δεν έχουν κανένα απολύτως αντίκρισμα, είναι ψευδείς, ανυπόστατες και ψηφοθηρικές. Η χώρα δεν παράγει τίποτα, η ανεργία καλπάζει και ο εθνικός μας πλούτος παραμένει αναξιοποίητος. Μόνο μία εθνική ηγεσία με πρωτοπόρο την Χρυσή Αυγή μπορεί να αλλάξει σελίδα για την Ελλάδα, στρέφοντας τους Έλληνες προς την παραγωγική εργασία και την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών προς όφελος του λαού και όχι των τοκογλύφων.

http://www.xryshaygh.com


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Χαιρετούσε «φασιστικά» και ο Γρηγόρης Λαμπράκης;



Μία φωτογραφία και ένα ιδιόχειρο σημείωμα που φέρονται να ανήκουν στον Γρηγόρη Λαμπράκη προκαλούν χιλιάδες εγκεφαλικά στους υποκριτές του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου… Ένας από τους ήρωες της αριστεράς θεωρείται αναμφισβήτητα ο Γρηγόρης Λαμπράκης.  Χθες, 22 Μαΐου, συμπληρώθηκαν πενήντα χρόνια από τη δολοφονία του.  Πολλά διαβάσαμε και πολλά ακούσαμε  αυτές τις μέρες για το άτομό του. Σκοπός του παρόντος κειμένου δεν είναι να κρίνει το κλίμα εκείνων των ημερών. Δεν έχουμε κανένα λόγο να υπερασπιστούμε την κυβέρνηση εκείνης της εποχής, πόσο μάλλον όταν πρωθυπουργός της Χώρας ήταν ο ψευτοεθνάρχης Καραμανλής, χάρη στον οποίο γιγαντώθηκε η αριστερά. Οι αριστεροί όμως, και γενικότερα οι «δημοκράτες», οι οποίοι έχουν αναγάγει τον Λαμπράκη σε συνεχές σύμβολο αναφοράς, ίσως θα ‘πρεπε να είναι περισσότερο προσεκτικοί στις επιλογές τους. Γιατί απ’ ότι φαίνεται στο φωτογραφικό υλικό που παραθέτουμε, ο Λαμπράκης στα νιάτα του είχε, μάλλον, άλλες πολιτικές απόψεις…



Στη μία φωτογραφία ο Λαμπράκης χαιρετάει «φασιστικά» κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Αγώνων στην Κωνσταντινούπολη, στις 20 Οκτωβρίου 1940, «…8 μέρες πριν μας κηρύξουν τον πόλεμο οι Ιταλοί», όπως χαρακτηριστικά γράφει ο ίδιος, στο ιδιόχειρο σημείωμά του στο πίσω μέρος της εικόνας. Πολύ μεγαλύτερο σοκ όμως, ίσως πάθουν οι απανταχού «αντιφασίστες» με την κάρτα την οποία απέστειλε από την Γερμανία στις 13 Αυγούστου 1936, περίοδο προφανώς διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων του Βερολίνου.  Ο Γρηγόρης Λαμπράκης περιγράφει στην Ελληνίδα φίλη του, στην οποία έστειλε την κάρτα, την κατάσταση στη Γερμανία και τελειώνει την προσφώνησή του με το σύνθημα Heil Hitler!



Είναι σίγουρο ότι η παρούσα αποκάλυψη θα συζητηθεί προκαλώντας «εγκεφαλικά» σε πολλούς ψευτοδημοκράτες. Εμείς από την πλευρά μας δεν πρόκειται να σχολιάσουμε τίποτα άλλο πάνω σ’ αυτά τα δύο φωτογραφικά ντοκουμέντα, θα κάνουμε όμως δύο επισημάνσεις:  α) Εκείνη την εποχή ήταν μέλη της Ε.Ο.Ν., της Εθνικής Οργάνωσης Νεολαίας του Μεταξά δηλαδή, δύο ακόμα «Ιερά τέρατα» της αριστεράς, ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Μανώλης Γλέζος.  Άρα χαιρετούσαν και εκείνοι «φασιστικά»…  Το ψυχικό και πνευματικό δηλητήριο του κομμουνισμού τους προσέβαλε αργότερα. β) Αν ζούσε σήμερα ο Γρηγόρης Λαμπράκης, και έπραττε όσα δείχνει το υλικό που παραθέτουμε, με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο, θα είχε σοβαρό πρόβλημα και για τον «φασιστικό» χαιρετισμό και για το σύνθημα Heil Hitler…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com

------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ανακοίνωση με αφορμή το ισλαμικό έγκλημα μίσους στο Λονδίνο

 Ισλαμιστές εγκληματίες διαπράττουν φρικτές δολοφονίες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Η χώρα μας έχει ήδη πληρώσει βαρύτατο φόρο αίματος στους λαθρομετανάστες, με πιο πρόσφατες τις δολοφονίες των Μανώλη Καντάρη και Θανάση Λαζανά, που συγκλόνισαν το πανελλήνιο. Οι πράξεις τυφλής βίας από αλλοδαπούς πολλαπλασιάζονται καθημερινά, ο πολίτης παραμένει απροστάτευτος και ένα παντελώς ανύπαρκτο κράτος ασχολείται μόνο με... "αντιρατσιστικούς νόμους".


http://www.xryshaygh.com


Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου