Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Επαναφέρει την απόσυρση η PEUGEOT...

Με στόλο βαθιά γερασμένο κυκλοφορούν οι Έλληνες στους δρόμους της χώρας σύμφωνα με μεγάλη πανευρωπαϊκή έρευνα.


Όπως καταδεικνύεται από τα στοιχεία του ACEA τα αυτοκίνητα που κινούνται στους ελληνικούς δρόμους έχουν μέση ηλικία τα 15,4 χρόνια με τη χώρα μας να κατατάσσεται στην 22η θέση μεταξύ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Τα πιο «νέα» οχήματα τα διαθέτει το Λουξεμβούργο με την ηλικία τους να φτάνει μόλις τα 6,2 χρόνια ενώ τον πιο γερασμένο στόλο φαίνεται να τον έχει η Πολωνία με 17,2 χρόνια.

Η Ελλάδα διαθέτει μάλιστα και το μεγαλύτερο ποσοστό αυτοκινήτων με προδιαγραφές ρύπων Euro 3 καθώς αγγίζει το 27,9%. 

Τα προβλήματα και η ευκαιρία
Η χρήση και η οδήγηση των παλιών οχημάτων μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια των οδηγών αλλά φυσικά ρυπαίνει και το περιβάλλον λόγω των παλιών έως και απηρχειωμένων συστημάτων καύσης. Για αυτό το λόγο η Peugeot με το νέο της Πρόγραμμα Απόσυρσης επαναφέρει στην αγορά αυτοκινήτου την απόσυρση και την ανταλλαγή.

Μέχρι τις 15 Ιουλίου όσοι επιθυμούν να αποκτήσουν καινούργιο αυτοκίνητο έχουν τη δυνατότητα να το κάνουν απολαμβάνοντας μοναδικά οφέλη. Όποια κι αν είναι η κατάσταση του αυτοκινήτου του πελάτη η Peugeot του προσφέρει εκπτώσεις απόσυρσης και οφέλη ανταλλαγής λύνοντάς του τα χέρια. Παράλληλα η γαλλική εταιρία αναλαμβάνει να ολοκληρώσει και την διαδικασία αποσύρσης και οριστικής διαγραφής των οχημάτων, αφαιρώντας ακόμα έναν πονοκέφαλο από τους ιδιοκτήτες. 

Ο Γαλλικός αέρας της Peugeot λοιπόν μπορεί να σας συντροφεύσει στις διακοπές σας αρκεί να αξιοποιήσετε μέχρι τις 15 Ιουλίου το καινοτόμο πρόγραμμα Απόσυρσης Ανταλλαγής.

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της Peugeot.



 https://www.autoagora.gr/