Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Ο Αιγινιακός απέκτησε τον Θόδωρο Σωτηριάδη κι έκλεισε Ορφανίδη, Αθανασιάδη...

 Ο Αιγινιακός απέκτησε τον 18χρονο στόπερ, Θόδωρο Σωτηριάδη.
Ο Θόδωρος Σωτηριάδης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αιγινιακό. Είναι γεννημένος στς 3/6/2000, τη σεζόν 2014-2015 έπαιζε στη Γ' Εθνική, με τον Απόλλωνα Αρναίας.
Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Άρη, ενώ είχε αναδειχθεί πρωταθλητής με την ακαδημία του Ολυμπιακού το 2015 στη Θεσσαλονίκη.

Ο Αιγινιακός αποκτά τους Λάζαρο Ορφανίδη και Σάββα Αθανασιάδη.
Στην απόκτηση των Λάζαρου Ορφανίδη (δεξιά στη φωτ.) και Σάββα Αθανασιάδη προχωρά ο Αιγινιακός. Η ομάδα της βόρειας Πιερίας έχει συμφωνήσει με τους δύο ποδοσφαιριστές και την Τετάρτη (4/7) πιθανότατα θα υπογράψουν συμβόλαια.
Ο Αθανασιάδης είναι γεννημένος στις 10/05/1999, ακραίος επιθετικός και προέρχεται από τον ΠΑΟ Κουφαλίων, ενώ έχει περάσει από Θύελλα Φιλώτα, Εθνικό Αγίου Αγιονερίου, ΑΟ Καρδίας, Ηρακλή Αμπελοκήπων και ΑΠΕ Λαγκαδά. Στον Αιγινιακό τον βλέπουν ως επένδυση για το μέλλον.
Ο Ορφανίδης είναι δεξιός οπισθοφύλακας, γεννημένος στις 10/03/1995. Το τελευταίο εξάμηνο έπαιζε στον Πανσερραϊκό (12 συμμετοχές), ενώ παλαιότερα ήταν σε Ξάνθη και Ζάκυνθο.