Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Σχεδιασμός για τη νέα χρονιά

Επιτυχής η επέμβαση στο γόνατο για την παίχτρια Σωτηρία Παναγιωτίδου
Με κλείσιμο εκκρεμοτήτων και επίλυση προβλημάτων από την αγωνιστική περίοδο που τέλειωσε και σχεδιασμό για τη νέα χρονιά ασχολείται το Διοικητικό Συμβούλιο των Πιερίδων Μουσών.
Ένα από τα σοβαρά προβλήματα που άφησε η χρονιά που πέρασε ήταν ο σοβαρός τραυματισμός της παίχτριας Σωτηρίας Παναγιωτίδου η οποία έμεινε εκτός αγώνων στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας. Για την αποκατάσταση της και την επανένταξή της στην ομάδα η κρίσιμη χειρουργική επέμβαση στο γόνατο προγραμματίστηκε με την αρωγή του Δ.Σ. της ομάδας και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία. Η παίχτρια βρίσκεται σε στάδιο αποκατάστασης. Για την κρίσιμη και δαπανηρή αυτή επέμβαση η ομάδα των Πιερίδων Μουσών κινητοποιήθηκε συλλογικά και στάθηκαν όλοι αλληλέγγυοι, διοίκηση, συμπαίχτριες, φίλαθλοι και φίλοι της ομάδας συνέβαλαν ώστε να καλυφθεί η δαπάνη.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί ιδιαίτερα τις επιχειρήσεις «Κέντρο Ανακύκλωσης – Νταμπώσης Γεώργιος & Σια Α.Ε.», Πολυκατάστημα πολυκαταστήματος «spitimas» του Συνεταιρισμού Ξυλουργών Πιερίας, Μεταλλικές Κατασκευές «Σαμψών» - Καζαντζίδης Βασίλειος και Σία Ο.Ε., για την πολύτιμη χορηγία τους.

Σε εκκρεμότητα το γήπεδο για την προετοιμασία της ομάδας
Ένα από τα προβλήματα που καλείται να δώσει λύση η διοίκηση της ομάδας είναι η εξασφάλιση του γηπέδου και των εγκαταστάσεων για την προετοιμασία της ομάδας της ακαδημίας και των επίσημων αγώνων του πρωταθλήματος.