Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Δήμος Κατερίνης - «ΤΕΝ - ΤΕΝ RUN 2018» στην Τ.Κ. Μοσχοχωρίου: Με νέο ρεκόρ συμμετοχών η αθλητική γιορτή της άνοιξης

 Σάββας Χιονιδης: «[…] Ο Δήμος Κατερίνης αποδεικνύει διαχρονικά  ότι
επενδύει, σέβεται και υπηρετεί τον αθλητισμό σε όλες τις ηλικίες. Φροντίδα και στόχος μας είναι να δίνουμε το κίνητρο της παρουσίας του κόσμου σε θετικές δράσεις, οι οποίες στις δύσκολες μέρες που βιώνει η  ελληνική κοινωνία μας γεμίζουν αισιοδοξία»


Οργανωτική, αγωνιστική επιτυχία, καθώς και υποδειγματική για μία ακόμη χρονιά φιλοξενία των κατοίκων συνέθεσαν το τρίπτυχο της επιτυχημένης διεξαγωγής χθες Κυριακή 03 Ιουνίου, του αγώνα δρόμου 10 χλμ., με την επωνυμία «ΤΕΝ - ΤΕΝ RUN 2018» (Δέκα στο Δέκα) και του παιδικού αγώνα δρόμου 1χλμ., στην Τ.Κ. Μοσχοχωρίου του Δήμου Κατερίνης. Τους αγώνες διοργάνωσαν ο Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης και η Τοπική Κοινότητα Μοσχοχωρίου, με την υποστήριξη του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ».


Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, παρουσία του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, δημοτικών, τοπικών συμβούλων, εκπροσώπων φορέων και συλλόγων επισημάνθηκε ότι η μεγάλη ανταπόκριση κοινού, εθελοντών και αθλητών τείνουν στην καθιέρωση της όμορφης αθλητικής ανοιξιάτικης γιορτής, σε αγώνα - θεσμό για την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κατερίνης.


Η πάντα απαιτητική διαδρομή, στην σκιά των Πιερίων, με φόντο τον Όλυμπο και οι συμμετοχές - ρεκόρ από πολλές περιοχές της χώρας, παρά τις ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες, που επικράτησαν συνέθεσαν μία άρτια διοργάνωση. Νωρίτερα, ελπιδοφόρα μηνύματα για το μέλλον του αθλητισμού στην Κατερίνη έστειλαν δεκάδες παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, τα οποία έλαβαν μέρος στον αγώνα 1 χλμ.


Σε σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες, καθώς επίσης «τον ΟΠΠΑΠ, τον πρόεδρο και το συμβούλιο της Τ.Κ. Μοσχοχωρίου, τον ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», τους εθελοντές, τους κατοίκους για τη φιλοξενία και την ενθουσιώδη υποδοχή των αθλητριών – αθλητών, όλους όσοι δούλεψαν συστηματικά για την επιτυχία της διοργάνωσης». Παράλληλα, όπως τόνισε: «Ο Δήμος Κατερίνης  αποδεικνύει διαχρονικά  ότι επενδύει, σέβεται και υπηρετεί τον αθλητισμό σε όλες τις ηλικίες. Φροντίδα και στόχος μας είναι να δίνουμε το κίνητρο της παρουσίας του κόσμου σε θετικές δράσεις, οι οποίες στις δύσκολες μέρες που βιώνει η  ελληνική κοινωνία μας γεμίζουν αισιοδοξία».


 ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πριν την εκκίνηση τους αθλητές και τις αθλήτριες καλωσόρισε στο Μοσχοχώρι, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Ευθύμιος Κατσαντώνης. Την τεχνική ευθύνη του αγώνα είχε ο Αριστείδης Γκιάτας, υπεύθυνος Γραμματείας ήταν ο τοπικός σύμβουλος Κατερίνης Γεώργιος Αδαμόπουλος, ενώ την επιμέλεια παρουσίασης του αγώνα είχε ο  πρόεδρος του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» Αλέξανδρος Πούλιος.


ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ - ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Πρωτότυπο μετάλλιο και δίπλωμα δόθηκε σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ απονομές έγιναν στους νικητές και στην πολυπληθέστερη συμμετοχή του ΣΔΥ Θεσσαλονίκης από τους: Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πόπη Μπατάλα - Τζουμέρκα, πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Φώτη Δρούγκα, πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Χρυσόστομο Κυραϊλίδη, πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Γεώργιο Ίτσιο,  δημοτικό σύμβουλο Αλέξανδρο Καλτσίδη, σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης Γεώργιο Αδαμόπουλο,  πρόεδρο της Τ.Κ. Μοσχοχωρίου Ευθύμιο Κατσαντώνη, πρόεδρο του ΑΠΣ Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» Αλέξανδρο Πούλιο. Παρόντες στην αθλητική γιορτή ήταν επίσης, ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Γιουμίδης, το μέλος του Δ.Σ. του ΟΠΠΑΠ Παύλος Μαλεζάς κ.α. εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.


 Οι διοργανωτές ευχαριστούν θερμά, για την συμβολή τους στην επιτυχή διεξαγωγή του «ΤΕΝ ΤΕΝ RUN 2018» τους:

Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας - Τροχαία Κατερίνης
Δημοτική Αστυνομία Κατερίνης
Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης
Διασωστική Ομάδα Πιερίας
ΜΑΟ Κατερίνης
Ιατρικό Σύλλογο Πιερίας
Πανελλήνιο Σύλλογο Φυσικοθεραπευτών - Περιφερειακό Τμήμα Πιερίας
Ε.Ο.Σ. Πέτρας Πιερίας
Σύνδεσμο Κριτών Κλασικού Αθλητισμού Πιερίας- Ημαθίας
Σύλλογο Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής
Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή Μακεδονίας - Θράκης
Φωτογράφο Λεωνίδα Ζάρκο
Εκπαιδευτικό Ιωάννη Μπεϊνά
Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Νηπιαγωγείου και Δημοτικού Σχολείου Μοσχοχωρίου
Πολιτιστικό Σύλλογο Μοσχοχωρίου «Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»
Α.Σ. Δόξα Δέκα Μοσχοχωρίου


Επίσης, όλους τους χορηγούς και ειδικότερα τους: Δημοτικό Parking Κατερίνης, ΔΕΥΑΚ, ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Κατερίνης, Τεχνική Εταιρεία Μηλιώτης Ο.Ε., Δρούγκας HELLAS SECURITY, LEMOON Beach Bar Restaurant, Σ.ΑΙΒΑΖΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε. Υποβρύχιες αντλίες – Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη,  ΖΙΩΓΑΣ αρδευτικά, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΔΙΟΣ Σ. Μεντεκίδης Α.Ε., Καταστήματα Αθλητικών ειδών ΖΙΩΓΑΣ ALL SPORTS.


Τέλος, θερμές ευχαριστίες προς τα αθλητικά portals της χώρας, σε όλα τα περιφερειακά, τοπικά κ.α. μέσα ενημέρωσης,  για την προβολή του αγώνα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στις γυναίκες του χωριού, οι οποίες με μεράκι ετοίμασαν και πρόσφεραν απλόχερα αυθεντικές τοπικές συνταγές, καθώς και σε όλους εν γένει τους εθελοντές και ιδιώτες της περιοχής.


 Νικητές - Νικήτριες

  1. Συμεών Συμεωνίδης - Α.Π.Σ.Δ Πιερίας «ΖΕΥΣ»
  2. Τάσος Ροβυθάκης  - NRT-ΔΡΟΜΕΙΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
  3. Κοσμάς Κωνσταντινίδης  - Θεσσαλονίκη 

1.       Έλενα Κοζανίτη - Αρχέλαος Κατερίνης       
2.       Δήμητρα Τσινίκου ΣΜΝ Λάρισας
3.       Αλεξάνδρα Σουλιώτου Α.Π.Σ.Δ Πιερίας «ΖΕΥΣ»