Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Δριμεία επίθεση εναντίον του κ. Λαγδάρη από την παράταξη του κ, Καζά για το πρόβλημα στο Βιολογικό του Κολινδρού

"ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΡΟΦΗ-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ"
Θα θέλαμε ως αντιπολίτευση να ενημερώσουμε τους δημότες μας, όπως οφείλουμε, πως στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στις 30 Μαΐου 2018,
για την ψήφιση του ισολογισμού 2016, η παράταξη μας ομόφωνα για άλλη μια φορά ΔΕΝ ψήφισε τον ισολογισμό καθώς ούτε και το προϋπολογισμό του ιδίου έτους.
Ένας από τους λόγους που δεν ψηφίσαμε τον ισολογισμό είναι το πρόβλημα που υπάρχει στον Βιολογικό του Κολινδρού, καθώς εδώ και ένα χρόνο έχει σπάσει ο αγωγός σε ένα σημείο και τα λύματα του βιολογικού καταλήγουν στο ποτάμι, το όποιο περνάει από τον Καταχά και καταλήγει στο Αιγίνιο.
Διαπράττετε καθημερινά ένα τεράστιο περιβαλλοντικό «έγκλημα» με τραγικές συνέπειες για το οικοσύστημα και όχι μόνο.
Η ανικανότητα του Δημάρχου σε θέματα της καθημερινότητας και η κάκιστη εικόνα της Διοίκησης του Δήμου δεν μας αφήνει κανένα περιθώριο συναίνεσης σε θέματα άνευ σημασίας επί του παρόντος, παραβλέποντας έτσι ένα τέτοιο έγκλημα εις βάρος των πολιτών του Κολινδρού, Καταχά και Αιγινίου.
Ο κ. Δήμαρχος είναι εκτός τόπου και χρόνου, μιας και αποφεύγει συστηματικά να δώσει λύση σε θέματα που αφορούν την ποιότητα ζωής των Δημοτών μας και πρωτίστως την καθημερινότητα τους, η όποια γίνεται δυσκολότερη, όταν η αδιαφορία είναι η πιο βολική στάση από την μεριά του Δημάρχου!