Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

Συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στα Ποσειδώνια 2018

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία
παραγωγής ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, συμμετείχε για τρίτη συνεχόμενη φορά στα ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ, που φέτος πραγματοποιήθηκαν από τις 4 έως τις 8 Ιουνίου 2018, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Περισσότερες από 1.900 εταιρείες από 91 χώρες παρουσίασαν τα προιόντα και τις υπηρεσίες τους, ενώ οι επισκέπτες της από όλο τον κόσμο ξεπέρασαν τις 22.000, ανεβάζοντας τον πήχη της φετινής έκθεσης στα υψηλότερα επίπεδα στην ιστορία του θεσμού.

     Η συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. πραγματοποιήθηκε και φέτος  μέσω του κοινού περιπτέρου με την HEMEXPO – ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, με σκοπό να παρουσιαστούν τα προιόντα της, τα οποία παράγονται με ελληνική τεχνογνωσία και άριστη ποιότητα. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. με ιστορία 40 ετών τα τελευταία χρόνια έχει διεισδύσει δυναμικά στο χώρο της ναυτιλίας, διεκδικώντας ένα μερίδιο πωλήσεων από την «πίτα» των ολοένα αυξανόμενων τεχνολογικών αναγκών του πιο σύγχρονου στόλου στην ιστορία της ανθρωπότητας.

     Την  OLYMPIA ELECTRONICS A.E. εκπροσώπησαν κατά την διάρκεια της έκθεσης, ο κ. Δημήτριος Λακασάς – CEO, ο κ. Χαράλαμπος Μαρμάγγελος – Εμπορικός Διευθυντής, o κ. Γιώργος Αθανασιάδης - CEO OLYMPIA ELECTRONICS POLSKA και ο κ. Γρηγόρης Καπάτος – Επικεφαλής του Υποκ/ματος Αθηνών, οι οποίοι συναντήθηκαν με στελέχη μεγάλων Ελληνικών  ναυτιλιακών εταιρειών αλλά και ναυτιλιακών εταιρειών από όλη την υφήλιο. Αξίζει να αναφερθεί ότι φέτος τον εκθεσιακό χώρο των Ποσειδωνίων κατέλαβαν μεταξύ των άλλων, και 22 εθνικά περίπτερα με την συμμετοχή των κορυφαίων κρατών της ναυπηγίας, όπως η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα, η Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, το Ντουμπάι κ.ά. Ισχυρό παρών έδωσαν και οι παραδοσιακοί εκθέτες, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Δανία, η Ολλανδία, αλλά και κράτη που πρωτοεμφανίστηκαν  σε εθνικό περίπτερο ναυτιλίας, όπως  η Γεωργία και η Πολωνία.

     Η ελληνική ναυτιλία είναι μέρος του DNA των Ελλήνων και θα πρέπει να την στηρίξουμε και να την αναδείξουμε ακόμη περισσότερο, συμβάλλοντας στον εκσυγχρονισμό του ελληνικού στόλου με σύγχρονα υψηλών αποδόσεων και ενεργειακά φιλικότερα ποντοπόρα πλοία. Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E. κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση, παράγοντας ασφαλή και καινοτόμα προιόντα που μπορούν να επανδρώσουν μεγάλα και μικρά πλοία και να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική και  παγκόσμια ναυτιλία.


«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».