Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Αφαίρεση 3 βαθμών από τον Αιγινιακό. "Τελικός" ο αυριανός αγώνας με τη Σπάρτη στο «Γ. Παραλυκίδης»

Ο Αιγινιακός τιμωρήθηκε με αφαίρεση τριών βαθμών καθώς δεν πέρασε
επιτυχώς από τη διαδικασία επιτήρησης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Ζήρνας, τοποθετήθηκε γι' αυτό και ανέφερε ότι η ομάδα του είναι αδικημένη. Συγκεκριμένα, είπε: «Από το πρώτο στάδιο της επιτήρησης ήμασταν τακτοποιημένοι. Υπήρξε καθυστέρηση ενός εγγράφου, που αφορούσε αποκλειστικά την εξόφληση ενός και μόνο ποδοσφαιριστή, ο οποίος τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή βρισκόταν στη Γερμανία, γι' αυτό και υπήρξε αυτή η καθυστέρηση.
Σε κάθε περίπτωση, στείλαμε τα έγγραφα πριν από την έκδοση της Πρωτοβάθμιας απόφασης. Από την πρώτη φάση ήμασταν έτοιμοι, δεν κάναμε άλλη κίνηση και στη συνέχεια πορευτήκαμε με βάση τον αναρτημένο κανονισμό για έφεση στο επίσημο σάιτ της ΕΠΟ, αλλά και με το έγγραφο που λάβαμε από την Ομοσπονδία.

Θεωρούμε ότι είμαστε αδικημένοι. Έπρεπε να μην είχαμε τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών». 
Στον Αιγινιακό κάνουν λόγο για τρεις προσεχείς τελικούς. Δεν ανακοινώθηκε 18άδα για Σπάρτη.
Όλα τα λεφτά χαρακτηρίζουν στον Αιγινιακό τα τρία προσεχή παιχνίδια με Σπάρτη, Πανσερραϊκό και Αναγέννηση Καρδίτσας. Θεωρούν ότι αν μαζέψουν αρκετούς βαθμούς, τότε θα έχουν πραγματοποιήσει σημαντικό βήμα για την παραμονή στη Football League.
Το πρώτο χρονικά από τα τρία ματς είναι την Κυριακή (22/4, 17.00) με τη Σπάρτη στο «Γ. Παραλυκίδης». Όπως συνηθίζεται στα εντός έδρας ματς, ο Κώστας Νικολαΐδης δεν ανακοίνωσε 18άδα. Εκτός είναι οι τραυματίες Παπαδόπουλος και Αντωνιάδης.
Η αποστολή θα ανακοινωθεί στο γήπεδο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης.