Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Αρθροσκόπηση ο Πολύζος - Ο Βλάσης Ανδρικόπουλος δεύτερος νεότερος σκόρερ στην ιστορία του Αιγινιακού στη Football League

 Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι στον Αιγινιακό για τον Στέφανο Πολύζο που θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Ρήξη μηνίσκου έδειξε η μαγνητική για τον Στέφανο Πολύζο, οπότε επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι ότι θα χρειαστεί αρθροσκόπηση για να αποκατασταθεί η ζημιά, όπως ενημέρωσε από την Πέμπτη 15/3 το FL News.
Υστερα από αυτή την εξέλιξη ο μέσος του Αιγινιακού τίθεται νοκ άουτ για περίπου ένα μήνα. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα της βόρειας Πιερίας θα παίξει με Απόλλωνα Πόντου (18/3, 15:00, εκτός), Απόλλωνα Λάρισας (24/3, 15:00, εντός), Καραϊσκάκη Αρτας (1/4, εκτός), ενώ έπονται οι νίκες στα χαρτιά κόντρα σε Αχαρναϊκό (1/4) και Βέροια (15/4). Ενδιάμεσα μεσολαβεί και η διακοπή του Πάσχα.
Θυμίζουμε ότι στο προσεχές παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά θα απουσιάσει -πέραν του Πολύζου- και ο Γιώτης Γιαζιτζόγλου που θα εκτίσει ποινή καρτών.

Ο Βλάσης Ανδρικόπουλος έγινε ο δεύτερος νεότερος σκόρερ στην ιστορία του Αιγινιακού στη Football League.
Το γκολ του Βλάση Ανδρικόπουλου δεν αρκούσε στον Αιγινιακό για να αποσπάσει έστω το βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα του Παναιγιάλειου (ήττα 2-1), ωστόσο κατατάσσει τον γεννηθέντα το 1999 ποδοσφαιριστή σε μία περίοπτη θέση.
Την Κυριακή 11 Μαρτίου έγινε ο δεύτερος νεότερος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου της Βόρειας Πιερίας στη Football League κουνώντας πλεκτό σε ηλικία 18 ετών, 10 μηνών και 15 ημερών.
Σύμφωνα με τη βάση δεδομένων του soccerbase.gr μικρότερος από τον Ανδρικόπουλο ήταν μόνο ο Παναγιώτης Κυνηγόπουλος που φιγουράρει στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας.
Ο νυν επιθετικός της Παναχαϊκής είχε πετύχει γκολ στην ήττα 2-1 από τη Λαμία στις 4 Ιανουαρίου 2015 σε ηλικία 18 ετών, 3 μηνών και 11 ημερών.
Κάτω των 19 ετών σκόραραν με τη φανέλα του Αιγινιακού και οι Κοσμάς Τσιλιανίδης (σε ματς με Οδυσσέα Κορδελιού στις 23/1/2013) και Χρήστος Προβατίδης (κόντρα σε Ζάκυνθο στις 21/10/2012), αλλά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Να σημειωθεί ότι ο Ανδρικόπουλος μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως δεξί μπακ όσο και ως στόπερ.