Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Πραγματοποιήθηκε στη Βέροια κοινωνική εκδήλωση με θέμα «Η κοινωνική προσφορά ως αντίδοτο στη φτώχεια».

Ο Δήμος Βέροιας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο πλαίσιο της πράξης  «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοινωνικό Παντοπωλείο,
Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Βέροιας» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία 2014-2020», διοργάνωσαν την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, παρουσίαση με θέμα «Η κοινωνική προσφορά ως αντίδοτο στη φτώχεια».
Σκοπός της παρουσίασης ήταν η ενημέρωση των επιχειρηματιών για τη νέα Δομή του Δήμου Βέροιας, η λειτουργία της οποίας ξεκίνησε την 1η Νοεμβρίου 2017 και η οποία εδρεύει στο κτίριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας στην οδό Σταδίου 51.
Χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας – Υγείας – Εθελοντισμού Βέροιας, κ. Θεόφιλος Κορωνάς. Το θέμα ανέπτυξε η Κοινωνική Λειτουργός και συντονίστρια της δομής κ. Αθανασία Λαμπριανίδου, η οποία αναφέρθηκε στο πλαίσιο της κοινωνικής αλληλεγγύης και στην ευαισθητοποίηση ατόμων και επιχειρήσεων για την υποστήριξη των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν οξυμένα οικονομικά προβλήματα. Ακόμη τόνισε ότι οι διανομές θα γίνονται σε τακτική βάση και οι ανάγκες είναι αυξημένες.
Κάθε εκδήλωση ενδιαφέροντος και κατάθεση προσφοράς θα πρέπει να έχει ως αρχικό κριτήριο την αλληλεγγύη όλων για την έμπρακτη υποστήριξη των συμπολιτών μας που έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη κάλυψης των βιοτικών αναγκών τους. Επιπλέον θα πρέπει να διασφαλίζεται η ποιότητα, κάτι που φυσικά θεωρείται αυτονόητο.
Σταδίου 51, ΤΚ 59132
Τηλέφωνα :  2331353824, Αθανασία Λαμπριανίδου
2331353811, Δήμητρα Καρατζά
Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 π.μ.-17:00 μ.μ.