Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Δήμος Κατερίνης: Συστηματικές παρεμβάσεις συντήρησης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου σε δημοτικές – τοπικές κοινότητες

 Έργα που είναι σημαντικά για τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων των Δημοτικών -Τοπικών Κοινοτήτων στο σύνολο του
Δήμου Κατερίνης και αφορούν παρεμβάσεις αποκατάστασης μικρών και μεγάλων προβλημάτων στο οδικό δίκτυο είναι σε εξέλιξη, από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης.


Οι εργασίες σήμερα Τετάρτη 10 Ιανουαρίου επικεντρώθηκαν σε παρεμβάσεις  και ασφαλτοστρώσεις τμημάτων οδών, στην Τοπική Κοινότητα Σεβαστής και στη Δημοτική Κοινότητα Καλλιθέας αντίστοιχα. Προηγήθηκε προετοιμασία και εξυγίανση των σημείων που είχαν υποστεί φθορές και έγινε η ασφαλτόστρωσή τους. Τις εργασίες συντονίζει η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κατερίνης, σε συνεργασία με τους κατά τόπους προέδρους των δημοτικών - τοπικών κοινοτήτων.


«Όπως έχει επισημανθεί τα έργα αυτά γίνονται με την εποπτεία του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη. Συστηματικά και καθημερινά, οι παρεμβάσεις, οι οποίες προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς, στο σύνολο του Δήμου, εστιάζονται στη βελτίωση της βατότητας τμημάτων του οδικού δικτύου της πόλης και πιο συγκεκριμένα, στην ασφαλτόστρωση υφιστάμενων δρόμων, των οποίων το οδόστρωμα υπέστη φθορές, ριγματώσεις, λακκούβες, με έμφαση σε περιοχές, όπου είχαν προηγηθεί έργα για βλάβες κ.λ.π.» σημειώνει σε δήλωσή του, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Δημήτρης Ντούρος.