Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Δήμος Κατερίνης – Δημοτική Κοινότητα Σβορώνου: Αποκατάσταση οδοστρώματος που είχε διαβρωθεί από τις πλημμύρες του Νοεμβρίου

 Στην αποκατάσταση των ζημιών, οι οποίες προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του περασμένου Νοεμβρίου, εντάσσονται οι
παρεμβάσεις συνεργείων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, στη Δημοτική Κοινότητα Σβορώνου.


Ειδικότερα, στην είσοδο του Σβορώνου, καθώς και  στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, σε τμήματα του οδοστρώματος, τα οποία είχαν διαβρωθεί και μερικώς καταρρεύσει από τις πρόσφατες πλημμύρες κατασκευάστηκε εκ νέου υπόβαση, βάση, ενώ η παρέμβαση ολοκληρώθηκε με ασφαλτόστρωση.


«Με τον συντονισμό του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη προχωρήσαμε άμεσα στην αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν από τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Με την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης στα συγκεκριμένα σημεία του οδοστρώματος έχει πλέον εξαλειφθεί η επικινδυνότητα των οδών κατά την οδήγηση, αλλά και των πεζών κατά την διάβασή τους» επισημαίνει ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Ντούρος.


Με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων, τα εν λόγω τμήματα του οδοστρώματος, τα οποία είχαν αποκλειστεί για λόγους ασφαλείας δόθηκαν άμεσα στην κυκλοφορία. Αντίστοιχες παρεμβάσεις είναι σε εξέλιξη και σε άλλες περιοχές του Δήμου, οι οποίες επλήγησαν από την κακοκαιρία.