Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Δήμος Κατερίνης: Πνεύμα Χριστουγέννων, έμπνευση και μεράκι στη δημιουργική συνάντηση μελών των ΚΑΠΗ & του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων

 Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, τις οποίες με έμπνευση την αγάπη και το μεράκι κατασκεύασαν οι ωφελούμενοι του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων
παρουσιάστηκαν στα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Κατερίνης, στη διάρκεια εκδήλωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Β’ ΚΑΠΗ.


Ειδικότερα, τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΚ Θωμά Παπαδημητρίου, το προσωπικό και τους ωφελούμενους του ΚΗΦΗ υποδέχτηκαν ο αντιπρόεδρος του ΟΠΠΑΠ και Πρόεδρος των ΚΑΠΗ  Αναστάσιος Παπαζήσης, το προσωπικό και τα μέλη του Κέντρου.


Στη διάρκεια της όμορφης εκδήλωσης βρέθηκε στο επίκεντρο, ο τρόπος κατασκευής και στολισμού του χριστουγεννιάτικου δέντρου από ανακυκλώσιμα υλικά, καθώς και τα παραδοσιακά ποντιακά κάλαντα.

Μέσα σε πνεύμα συμμετοχής, συνεργασίας και χαράς, έγινε ανταλλαγή χειροποίητων δώρων και ευχών για καλές γιορτές με υγεία και κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, ενώ προσφέρθηκαν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα.


Τα μέλη του ΚΗΦΗ στο Πάρκο των Χρωμάτων

Νωρίτερα, οι ωφελούμενοι του ΚΗΦΗ, με οδηγό τον Άγιο Βασίλη ανακάλυψαν επιβαίνοντας στο τραινάκι, τον πλούσιο χριστουγεννιάτικο διάκοσμο του εντυπωσιακού Πάρκου των Χρωμάτων, σε κάθε γωνιά του οποίου περιηγήθηκαν από την αντιδήμαρχο Ροδή Ελευθεριάδου – Μελετλίδου.


Στην συνέχεια έγιναν μία ομάδα μαζί με μαθητές σχολείων και παρακολούθησαν θεατρικό δρώμενο, ενώ δήλωσαν ενθουσιασμένοι, όπως και τα παιδιά από τις δράσεις, τις διαδρομές και τη χριστουγεννιάτικη  εορταστική ατμόσφαιρα που επικρατεί.