Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

Αμφίβολη η συμμετοχή του Γιώτη Γιαζιτζόγλου στο σημερινό αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης/ Πληρωμές και group therapy

Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Γιώτη Γιαζιτζόγλου στο Αιγινιακός-ΑΕ Καραϊσκάκης.
Ο Αιγινιακός παλεύει για την παραμονή στη Football League και όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικό, ειδικά τα εντός έδρας. Έτσι και αυτό την Κυριακή (10/12, 15.00) με την ΑΕ Καραϊσκάκης θεωρείται κρίσιμο για τη συνέχεια, παρότι βρισκόμαστε μόλις στην 7η αγωνιστική.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και ο Κώστας Νικολαΐδης συμπεριέλαβε στην αποστολή τον έμπειρο μέσο, Γιώτη Γιαζιτζόγλου, αν και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή, λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν στο γόνατο. Εκτός δεδομένα είναι ο Σάββας Τοπαλίδης.
Όπως γίνεται πάντα στα εντός έδρας ματς, 18άδα δεν ανακοινώθηκε. Αυτή θα γίνει γνωστή λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα. Ο Αιγινιακός έχει 4 βαθμούς σε έξι παιχνίδια και είναι στην 16η θέση.

Στον Αιγινιακό μοιράστηκαν χρήματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. 
Φτιάχνει ολοένα και περισσότερο το κλίμα στον Αιγινιακό. Στο ποδοσφαιρικό τμήμα καταβλήθησαν χρήματα από τη νέα διοίκηση, ενώ οι παίκτες με τον προπονητή, Κώστα Νικολαΐδη, μίλησαν την Πέμπτη (7/12) στο περιθώριο της προπόνησης όχι τόσο για το ματς που προηγήθηκε, αλλά για αυτό που ακολουθεί.
Παράλληλα, έγινε κουβέντα για τις επιλογές που γίνονται αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας, αλλά και αυτούς που έχουν επιλεγεί έως σήμερα να αγωνιστούν ως αλλαγή. Ένα group therapy, ώστε να έρθουν άπαντες ακόμα πιο κοντά.
Σήμερα Κυριακή (10/12, 15.00) η ομάδα της βόρειας Πιερίας παίζει εντός έδρας με την ΑΕ Καραϊσκάκης και πλην του Τοπαλίδη άλλη απουσία δεν υπάρχει.