Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

"ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ" σήμερα στις 15:00 στο Γ. Παραλυκίδης - Τι δήλωσε ο Νικολαΐδης για τη νέα διοίκηση και τον Γιάννη Νιώπα

Τι ανέφερε στους παίκτες του Αιγινιακού ο κόουτς Κώστας Νικολαΐδης για το νέο συναπάντημα με τη Βέροια.
Για τρίτη φορά στη διάρκεια της φετινής σεζόν θα συναντηθούν σε επίσημο ματς ο Αιγινιακός με τη Βέροια, αλλά ο Κώστας Νικολαΐδης επεσήμανε στους παίκτες του ότι το προσεχές συναπάντημα των δύο ομάδων (20/12, 15:00, «Γ. Παραλυκίδης») είναι διαφορετικό σε μεγάλο βαθμό από τα προηγούμενα.
«Είναι σφιχτή ομάδα, στιβαρή. Ειδικά στον άξονα έχει καλούς παίκτες. Θα γίνει ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Και η Βέροια και εμείς έχουμε ανεβάσει την απόδοσή μας, έχουμε παρουσιάσει σημαντικότατη βελτίωση σε σχέση με τα παιχνίδια κυπέλλου τον Αύγουστο. Τωρα είναι εντελώς διαφορετικό ματς» ανέφερε ο Κώστας Νικολαΐδης στην ομιλία του.
Μάλιστα, την Κυριακή 17/12 είχε την ευκαιρία να «κατασκοπεύσει» δια ζώσης τη Βέροια στην Ημαθία ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας (1-0).
Το ευχάριστο για τον κόουτς είναι πως συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων από τη Δευτέρα 18/12 οι Σάββας Τοπαλίδης και Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου (που ξεπέρασαν τραυματισμούς), οπότε το απουσιολόγιο είναι λευκό.
Οπως έχει καθιερωθεί στα εντός έδρας παιχνίδια η αποστολή θα ανακοινωθεί λίγες ώρες πριν από τη σέντρα.
Να σημειωθεί ότι στο κύπελλο ο Αιγινιακός είχε προκριθεί σε βάρος της Βέροιας με εντός έδρας νίκη 1-0 και ήττα 2-1 στην Ημαθία.


«Εφερε ασφάλεια η νέα ιδιοκτησία»


Τι πιστώνει στον Βασίλη Ζήρνα ο κόουτς του Αιγινιακού Κώστας Νικολαΐδης και τι αναγνωρίζει στον πρώην μεγαλομέτοχο Γιάννη Νιώπα.

Η νέα εποχή που έχει ανατείλει στον Αιγινιακό με την αλλαγή ιδιοκτησίας (έστω κι αν απομένει η έγκριση της ΕΕΑ) αντανακλάται και στην καθημερινότητα της ομάδας.
«Εφερε ασφάλεια και ηρεμία η καινούργια ιδιοκτησία. Τρέχει για όλα ο πρόεδρος Βασίλης Ζήρνας» δηλώνει στο FL News ο κόουτς του Αιγινιακού Κώστας Νικολαΐδης που ήταν κάτι παραπάνω από ένας προπονητής το προηγούμενο διάστημα, αφού εξωαγωνιστικά θέματα απορροφούσαν το χρόνο του.
Διευκρινίζει πάντως ότι «δεν κακίζουμε τον κύριο Γιάννη Νιώπα σε καμία περίπτωση. Ισα ίσα που βοήθησε για τη διοικητική μετάβαση και το τηλέφωνό του είναι πάντα ανοικτό για την ομάδα».
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του στο FL News:
-Για τη νέα διοίκηση και τον πρόεδρο Βασίλη Ζήρνα:
«Πριν έρθει ο κύριος Ζήρνας ασχολούμασταν με τα παντα πλην του αγωνιστικού. Πλέον έχουμε ηρεμία και ασφάλεια. Ο κύριος Ζήρνας καθημερινά τρέχει για θέματα της ομάδας που ήταν και είναι πολλά. Μπαίνουμε στον ίσιο δρόμο.
Οικονομικά εξανεμίζονται τα προβλήματα. Μας ξεκαθάρισε παράλληλα η νέα διοίκηση ότι θα γίνει και ενίσχυση του ρόστερ. Ουσιαστική ενίσχυση χωρίς τυμπανοκρουσίες.
Γενικότερα γίνεται συμμάζεμα σε όλα τα επίπεδα. Εχουμε πλέον την ηρεμία να ασχολούμαστε με τη δουλειά στην προπόνηση. Για οτιδήποτε προκύπτει υπάρχει άμεση γνώση και προσπάθεια για να δοθεί λύση από τον κύριο Ζήρνα.
Δεν έχουν λυθεί τα πάντα με ένα ραβδάκι, αλλά είναι πειστικοί οι άνθρωποι. Δείχνουν ότι μπορούν να φέρουν την υγεία. Βρίσκουμε τα πατήματά μας».
-Για τον πρώην μεγαλομέτοχο Γιάννη Νιώπα:
«Ηταν δύσκολη η κατάσταση με το προηγούμενο καθεστώς. Δεν προχώρησε η συμφωνία του κυρίου Νιώπα με το γερμανικό fund και είχε φτάσει σε σημείο να μην μπορεί να κατεβάσει την ομάδα. Δεν τον κακίζουμε όμως. Ηταν μόνος του. Εμεινε ξεκρέμαστος. Ισα - ίσα μάλιστα που βοήθησε και διευκόλυνε για να γίνει η μετάβαση στα διοικητικά.
Πρέπει να του το αναγνωρίσουμε όλοι αυτό. Οπως και ότι παραμένει κοντά στην ομάδα. Το τηλέφωνο του είναι πάντα ανοικτό για τον Αιγινιακό».
Στα αγωνιστικά (μετά τη νίκη άνευ αγώνος με τον αποβληθέντα Αχαρναϊκό) ο Αιγινιακός προετοιμάζεται για το εντός έδρας παιχνίδι της Τετάρτης με τη Βέροια (20/12, 15:00). Μάλιστα, ο Κώστας Νικολαΐδης είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει δια ζώσης τον προσεχή αντίπαλο της ομάδας του (συνοδευόμενος από τον Βασίλη Ζήρνα) στο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή 17/12.