Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017

ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΟ 8ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΡΥΑΚΙΩΤΩΝ

 Το Σάββατο 26 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε το 8ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΡΥΑΚΙΩΤΩΝ  με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.

Η διοργάνωση έγινε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ρυακίων «Ραδιανιωτης Διαμαντής Νικολάου Ο Ολύμπιος», στο γήπεδο ποδοσφαίρου Ρυακίων, ¨Μπουκλής Δημήτρης ΜΑΤΣΟΛΑΣ¨
Για μία ακόμη φορά οι Ρυακιώτες που διαμένουν στο χωριό μας, μαζί με τους ξενιτεμένους συγχωριανούς τους  και πολλούς φίλους τους, γλέντησαν μέχρι τις πρωινές ώρες.


Η έναρξη έγινε από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Συρόπουλο Γεώργιο ο οποίος καλωσόρισε τους παραβρισκόμενους και έπειτα η Αντιπειφεριάρχης Πιερίας κα Μαυρίδου Σοφία και ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού κ. Λαγδάρης Ευάγγελος, απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό.
Στην εκδήλωση παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς τα δύο χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας και ακολούθησε απονομή επαίνων από τον Σύλλογό μας, στους επιτυχόντες μαθητές, που μετείχαν στις εξετάσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση.


Στην συνέχεια ξεκίνησε το γλέντι με χορούς από τον κόσμο, με την συνοδεία της ορχήστρας δημοτικής μουσικής, το οποίο κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Πύδνας Κολινδρού και πολιτευτές του νομού μας.


Ο Σύλλογός μας ευχαριστεί θερμά, όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωσή μας, καθώς και όλους όσους βοήθησαν στην διοργάνωσή της.
 Ανανεώνουμε το ετήσιο Αντάμωμά μας, για το Σάββατο 25 Αυγούστου 2018.