Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Μεθώνη Πιερίας : Πλαζ Καβουρίνα - Της ΙΖΑΜΠΕΛ ΔΕΔΕ

Δίπλα στο αλιευτικό καταφύγιο της Μεθώνης Πιερίας, Δήμος Πύδνας – Κολινδρού, βρίσκεται μια ωραία παραλία που ονομάστηκε Πλαζ Καβουρίνα…
Η πλαζ Καβουρίνα είναι πολύ δημοφιλής προορισμός για τους κατοίκους της γύρω περιοχής οι οποίοι συνοδεύουν τα παιδιά ή τα εγγόνια τους . Η αμμώδης παραλία και η ρηχή θάλασσα προσφέρουν έναν ιδανικό χώρο για να περάσουν ατελείωτες ώρες χαράς τα μικρά παιδιά ενώ οι πιο μεγάλοι μπορούν να απολαύσουν την όμορφη θέα.
Οι προετοιμασίες για το καλοκαίρι σχεδόν ολοκληρώθηκαν : Η άμμος καθαρίστηκε και οι ομπρέλες ανανεώθηκαν. Υπάρχει επίσης ένα ντους και μια καμπίνα για όσους επιθυμούν να αλλάξουν.
Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας, ο Α. Μπούμπουρας, ο Αντιδήμαρχος, ο Χρήστος Πορφυρίδης και τρεις εθελοντές ένωσαν τις δυνάμεις τους για να ετοιμάσουν την παραλία έτσι ώστε οι παραθεριστές να περάσουν όμορφες στιγμές στον ίσκιο ή κολυμπώντας στα πεντακάθαρα ιδανικά νερά….
Στα 500 μέτρα βρίσκεται η Παραλία Μεθώνης όπου μπορεί κανείς να γευτεί θαλασσινά εδέσματα ή κρεατικά πιάτα με τα ποδιά κυριολεκτικά στην αμμουδιά.
Ιζαμπέλ Δέδε
https://isabellededes.wordpress.com