Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Η διάλεξη του Άγγελου Συρίγου στο Think Tank ΣΕΒΕ

Η διάλεξη του Άγγελου Συρίγου στο Think Tank ΣΕΒΕ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε (16.05.17) η συνάντηση του Think
Tank ΣΕΒΕ με τον κ. Άγγελο Συρίγο, αναπληρωτή καθηγητή Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με θέμα«Τουρκία: Οι εξελίξεις μετά το δημοψήφισμα σε γεωπολιτικό, γεωοικονομικό και γεωστρατηγικό επίπεδο».

Το βίντεο της διάλεξης μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ

ΣΕΒΕ το 2014 προχώρησε στη σύσταση του Think Tank SEVE, μιας άτυπης Ομάδας με τη συμμετοχή μελών της Διοίκησης του φορέα και τρίτων που φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως βήμα ελεύθερου διαλόγου και ως όργανο παραγωγής και διακίνησης ιδεών για τον ίδιο το Σύνδεσμο αλλά και για τα μέλη του. Εμπνευστής της πρωτοβουλίας και Συντονιστής της Ομάδας είναι ο τ. Πρόεδρος του ΣΕΒΕ κ. Δημήτρης Λακασάς.

Το Τhink Tank SEVE θα συνεχίσει τη δραστηριότητά του προσκαλώντας σημαντικούς ομιλητές για την παρουσίαση θεμάτων που έχουν ενδιαφέρον, άμεσο ή έμμεσο, για τους εξαγωγείς στην χάραξη της δικής τους επιχειρηματικής στρατηγικής.

Η διάλεξη του κ. Άγγελου Συρίγου στο Think Tank ΣΕΒΕ

κ. Άγγελος Συρίγος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής
κ. Δημήτρης Λακασάς, CEO Think Tank SEVE/τ. Πρόεδρος ΣΕΒΕ


κ. Δημήτρης Λακασάς, CEO Think Tank SEVE/τ. Πρόεδρος ΣΕΒΕ, κ. Άγγελος Συρίγος, αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής, Δρ. Κυριάκος Λουφάκης Πρόεδρος Δ.Σ. ΣΕΒΕ