Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Πολύ κοντά στη σωτηρία ο Αιγινιακός και τέταρτο συνεχόμενο ματς αήττητος

Ο Αιγινιακός επικράτησε με 2-0 του Αγροτικού Αστέρα και απομακρύνθηκε περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη.
Το «τρίποντο» το οποίο τον φέρνει ακόμα πιο κοντά στην παραμονή πήρε την Κυριακή (21/05) ο Αιγινιακός, που επικράτησε με 2-0 του Αγροτικού Αστέρα στο γήπεδό του για την 31η αγωνιστική της Stoiximan.gr Football League.
Η ομάδα του Αιγινίου ήθελε αυτή τη νίκη για να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού και το κατάφερε, παραμένοντας παράλληλα αήττητη για τέταρτο συνεχόμενο ματς. Από την άλλη, οι «σταχυοφόροι» μετά από δύο «τρίποντα» με Σπάρτη, Καρδίτσα και τον Πανθρακικό στα «χαρτιά», γνώρισαν την ήττα.
Στο πρώτο μέρος η βροχή, που έγινε καταρρακτώδης στην επανάληψη, δυσκόλεψε αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Η πρώτη καλή φάση στο ματς ήρθε στο 12ο λεπτό όταν ο Βουτσιάς με πλασέ σημάδεψε το αριστερό δοκάρι του Τόλιου, για να απαντήσει στις ευκαιρίες στο 23’ ο Αιγινιακός με τον Ρανγκέλοφ να μην μπορεί να νικήσει τον Γιακουμή στο τετ α τετ. Ο Σέρβος επιθετικός του Αιγινιακού κατάφερε τελικά να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 65’ με κεφαλιά, κάνοντας το 1-0 για την ομάδα του. Το γκολ του Ρανγκέλοφ έδωσε φτερά στα πόδια των παικτών του Γιάννη Βλάχου, που κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο 88’ με τον σκόρερ του πρώτου γκολ να βγάζει ασίστ στον Γκατσολάρι, που με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
Σκόρερ: 65’ Ρανγκέλοφ, 88’ Γκατσολάρι
Δοκάρι: 12’ Βουτσιάς
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τοπαλίδης, Γιαζιτζόγλου, Παπουτσογιαννόπουλος, Λιόλιος, Αντωνιάδης, Γκατσολάρι, Πατράλης, Τσολακίδης (16’ Παπαδόπουλος), Φασίδης, Ρανγκέλοφ (89’ Μουκίδης).
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Καραμπετάκης): Γιακουμής, Μπουτζίκος (80’ Μέρντοβιτς), Ουνγιαλίδης, Κουκόλης, Γκότοβος, Χατζής, Τριανταφυλλάκος (70’ Γκέσιος), Τάι, Βουτσιάς (56’ Κυριακίδης), Πάτο, Φιλίπε.


https://www.footballleaguenews.gr/