Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Μεγάλο διπλό σωτηρίας για τον Αιγινιακό στην Καλλιθέα και από το -7 στο +7 από τη γραμμή υποβιβασμού!!!

Της πήρε την... ψυχή στο τέλος

Ο Αιγινιακός έφυγε με τη νίκη (1-0) από την Καλλιθέα με γκολ στις καθυστερήσεις και ουσιαστικά εκμηδένισε τις πιθανότητές της για σωτηρία.
Η Καλλιθέα πάλεψε σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Αιγινιακό να φτάσει στο γκολ που θα την έβαζε πάλι στο παιχνίδι της της παραμονής, αλλά τελικά ηττήθηκε με 1-0 στις καθυστερήσεις. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Πιερίας έδειξε πως και η ισοπαλία της ήταν αρκετή και έτσι κράτησε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι μέχρι τα τελευταία του λεπτά. Όταν, όμως, η γηπεδούχος βγήκε μπροστά για να τα παίξει όλα για όλα άφησε ανοικτούς διαδρόμους και τελικά δέχθηκε το γκολ σε άμυνα που ήταν σε αποσύνθεση...
Ο Αιγινιακός με αυτή τη νίκη ουσιαστικά έφτασε ακόμη πιο κοντά στη σωτηρία και πλέον χρειάζεται να πάρει μόνο τα παιχνίδια στην έδρα του για να την εξασφαλίσει και μαθηματικά στις επόμενες αγωνιστικές. Αντίθετα η Καλλιθέα που έμεινε στους 24 βαθμούς έχει πλέον ελάχιστες ελπίδες για να παραμείνει στην κατηγορία και θα πρέπει να κάνει απίστευτα πράγματα στις τελευταίες αγωνιστικές για να ελπίζει.
Οι γηπεδούχοι, πάντως, μπορεί να είχαν την διάθεση, να πίεσαν και να δημιούργησαν προϋποθέσεις, αλλά δεν είχαν ουσιαστικές φάσεις και τελικές προσπάθειες μέσα από την μεγάλη περιοχή. Ο Μπέλης προσπάθησε να δημιουργήσει και να κάνει σουτ έξω από την περιοχή, ενώ ο Κρεββατάς πάλεψε πολλές φορές για να πάρει την μπάλα μόνος στην περιοχή.
ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 0-1
ΣΚΟΡΕΡ: 94' Ραγκέλοφ
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Σωτήρης Τζουρμεκιώτης): Σταυριανός, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Συριόπουλος, Ντιαγκιτέ, Γκίνη (74' Γουόρντεν), Μασέντο, Τσίπρας (64΄Σμυρλής), Κρεββατάς, Μπέλης, Κατσικογιάννης (54' Τσώνης).
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιώργος Βλάχος): Τόλιος, Τοπαλίδης (72' Ρανγκέλοφ), Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Λιόλιος, Αντωνιάδης, Πατράλης, Τσολακίδης, Γκατσολάρι (87' Μουκίδης), Φασίδης, Ζγκούρη (90'+6' Παπουτσογιαννόπουλος).
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)
ΒΟΗΘΟΙ: Καμπούρης (Εύβοιας), Τζαφόλιας (Ανατ. Αττικής)