Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Η Aκαδημία του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας... στη show biz στη συνέντευξη τύπου της χρονιάς! viral

Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)
H Aκαδημία του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή της…

στη show biz, σε πλήρη διάταξη, στην παρθενική και πιο stand… down συνέντευξη τύπου της ζωής της -σε μία νέα αποκλειστικότητα του Metrosport.gr, με τη δημοσιογραφική σφραγίδα του Νίκου Κολίτση- και γίνεται viral, «γκρεμίζοντας» το διαδίκτυο! (μετά την εμφατική νίκη με 8-0 επί της γειτονικής Πύδνα Κίτρους).
Οι μικροί πρωταγωνιστές της Νεοκαισάρειας, δε «μασάνε» τα λόγια τους και δε διστάζουν ν’ απαντήσουν, χωρίς άγχος, σε test drive ερωτήσεων, με follow ups σε πραγματικό χρόνο και σε real αίθουσα συνεντεύξεων, εν είδει interactive role play, σταθμισμένης δυσκολίας και πολυεπίπεδων θεματικών και παρά το νεαρό της ηλικίας τους, τα καταφέρνουν αναπάντεχα καλά… για πρώτη φορά ή μάλλον αντίστοιχα καλά με την απόδοσή τους στον αγωνιστικό χώρο, όπου διαπρέπουν, μεταξύ άλλων, στο BALKAN OLYMPUS CUP 2017, στα γήπεδα της Πιερίας.
Πρότυπα, ομάδες, αυτοκριτική, βαθμολογίες, fair play, ενεργητική ακρόαση, φιλίες, προβλέψεις, αφιερώσεις, όνειρα, ντρίπλες, πάσες, σουτ και γκολ…περισσότερα και απ’ όσα πέτυχαν στο γήπεδο!
Highlights: όλη η διαλογική ποδοσφαιρική προσομοίωση συνέντευξης τύπου πανδαισία, που συνιστά ένα all time classic ντοκουμέντο, ωδή στην παιδική αθωότητα και στον αυθορμητισμό, από παιδιά, που το καθένα με τη διαφορετικότητα και τον τρόπο του, ξεχωρίζουν, από τις απαντήσεις τους, για την ωριμότητα και την αναπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη, που επιδεικνύουν, είτε αναφέρονται στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό είτε στο σχολείο και στις αξίες της ζωής!
Γιατί «δεν ξέρω σε ποια ομάδα θέλω να παίζω, αρκεί να παίζω!!!» Υπάρχει κάτι καλύτερο από αυτό;
Άλλωστε «στο σχολείο, όταν σου κάνουν φάουλ, μόνο όταν σε κλωτσάνε παίρνεις το φάουλ…»
«Πιστεύω ότι πρέπει να βάζουμε όσα περισσότερα γκολ μπορούμε…», «ακόμα και όταν η “ατομιστία” μας καταλαμβάνει…»
Άλλωστε, «αν πάρουμε το κύπελλο, θέλω ο κόουτς να μας βγάλει έξω να φάμε!!!» Kόουτς, ακούς; γιατί δεν πρέπει να ξεχάσει να «μας συγχαρεί, ακόμα κι αν δεν το πάρουμε…για την προσπάθεια!» TOTAL RESPECT σε όλους! (είτε πάρετε το κύπελλο είτε όχι!)



Σε εικόνα και ήχο επαγγελματικής ποιότητας.

Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com