Πέμπτη 13 Απριλίου 2017

Λήξη του 4ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος με συναυλία της Πολυτονικής Ορχήστρας Κατερίνης

Ο Καπνικός Σταθμός Κατερίνης, "Σταθμός γραμμάτων και τεχνών" της πόλης μας, διαρκώς αναβαθμίζεται, φοράει τα καλά του και σας περιμένει όλους στη γιορτή του.

Το Σάββατο 22 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης του 4ου Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού Διηγήματος, που διοργανώνει τα τελευταία χρόνια η Εθελοντική Ομάδα Δράσης ν. Πιερίας. Μάλιστα φέτος η ομάδα συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής και ετοιμάζει πυρετωδώς μία νέα μεγάλη σκηνή/εξέδρα στην αυλήτου Καπνικού Σταθμού, για να γιορτάσει τα γενέθλιά της.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο στις 7 το απόγευμα θα ξεκινήσει η απονομή των βραβείων στους νικητές του διαγωνισμού, οι οποίοι θα έρθουν από διάφορα μέρη της Ελλάδας στην πόλη μας για την εκδήλωση που γίνεται προς τιμήν των διαγωνιζόμενων. 
Επαίνους και ενθύμια θα παραλάβουν όλοι όσοι συμμετείχαν στον διαγωνισμό. Θα αναγνωστούν αποσπάσματα από τα διηγήματα που διακρίθηκαν, ενώ παράλληλα θα διατίθενται τα βιβλία και των τεσσάρων διαγωνισμών που εκδίδει η ομάδα, τα οποία περιέχουν τα διηγήματα που ξεχώρισαν, για όποιον ενδιαφέρεται να εντρυφήσει στον κόσμο αυτού του είδους λογοτεχνίας. Στο 'Φουρνί' θα ψήνεται ψωμί και θα υπάρχει ζεστός καφές.

Αμέσως μετά την τελετή λήξης του διαγωνισμού, στις 8.30 μ.μ. θα ακολουθήσει συναυλία από την Πολυτονική Ορχήστρα Κατερίνης με μαέστρο τον Παναγιώτη Λυμπανοβνό, εγκαινιάζοντας παράλληλα τη νέα σκηνή της πάντα φιλόξενης αυλής του Καπνικού Σταθμού. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Προαιρετικά φέρνει ο καθένας τρόφιμα διαρκείας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο είτε φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο.

Ο Καπνικός Σταθμός Κατερίνης, "Σταθμός γραμμάτων και τεχνών" της πόλης μας, διαρκώς αναβαθμίζεται, φοράει τα καλά του και σας περιμένει όλους στη γιορτή του.

Καλό Πάσχα!



Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ - Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ)
Φλέμινγκ 8 (Καπνικός Σταθμός)
Κατερίνη 601 00
Τηλ. 23510 39000 Δευτ., Τετ. και Παρ. από 18:00 - 21:00  / κινητό 6981 66 51 58 (WhatsUp)
info@otoposmou.com - www.otoposmou.gr