Τρίτη 4 Απριλίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ

Σε ανακοίνωση σχετικά με τους πρόσφατους βανδαλισμούς που σημειώθηκαν στο δημοτικό δίκτυο ηλεκτροφωτισμού, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος, Θανάσης Παππάς αναφέρει:


«Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία τα έργα αντικατάστασης και αναβάθμισης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού σε κεντρικά πάρκα της πόλης, στην περιοχή της ΧΑΝΘ και των Δικαστηρίων, στη Ν. Ελβετία και στο Πεδίο του Άρεως, με φωτιστικά νέου τύπου, τεχνολογίας led, που συμβάλλει στην ικανοποιητική διάχυση του φωτισμού, στην απόδοση των χρωμάτων, καθώς και στο αίσθημα ασφάλειας των επισκεπτών.
Ωστόσο, πριν πραγματοποιηθεί η διοικητική παραλαβή ξεκίνησαν οι παραβιάσεις, οι καταστροφές και οι βανδαλισμοί.
 

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση των προβλημάτων και προκειμένου να ανταπεξέλθει στις καταγγελίες των δημοτών, συνεργάζεται στενά με την ΕΛ.ΑΣ. και τη Δημοτική Αστυνομία, ενώ αποκαθιστά μετά από αυτοψίες κάθε είδους βλάβες.
Καλούμε όλους τους δημότες να καταγγέλλουν άμεσα τα αντίστοιχα φαινόμενα, τα οποία δημιουργούν συνθήκες επικινδυνότητας, αφενός λόγω των εκτεθειμένων καλωδίων και των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και αφετέρου εις βάρος της περιουσίας των δημοτών καθώς και της ασφάλειας οχημάτων και πεζών».


Οι δημότες μπορούν  να υποβάλλουν τις καταγγελίες τους μέσω της Πύλης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Δήμου Θεσσαλονίκης: http://opengov.thessaloniki.gr/imc, καθώς και στα τηλέφωνα 2310 494500-2-3.