Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Συνάντηση του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας Γεώργιο Τζήμα

Τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη επισκέφθηκε στο Δημαρχείο, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας Γεώργιος Τζήμας, με την ευκαιρία ανάληψης των νέων του καθηκόντων.

Ο Δήμαρχος Κατερίνης, αφού ενημερώθηκε από τον Αστυνομικό Διευθυντή, για τις προτεραιότητες που έχει θέσει, του ευχήθηκε καλή επιτυχία στα καθήκοντά του επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε, ο ρόλος που διαδραματίζει η Ελληνική Αστυνομία για τη διαφύλαξη της νομιμότητας, της ομαλότητας, της ασφάλειας και της κοινωνικής συνοχής είναι, πράγματι, απαιτητικός και πολυσύνθετος. Είμαι βέβαιος, ότι, οι εξαιρετικές ικανότητές σας ως αξιωματικού, η αφοσίωσή σας στην εκτέλεση των καθηκόντων σας, αποτελούν εχέγγυα, για μία εποικοδομητική και επιτυχημένη θητεία. Σας βεβαιώνω ότι με πνεύμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης, συνεργασίας και άμιλλας στεκόμαστε στο πλευρό σας».
Ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής
«Εκφράζω την βεβαιότητα ότι και με την δική σας συμπαράσταση και συνεργασία, καθώς και με την  συνδρομή της κοινωνίας θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στα καθήκοντα και στις υποχρεώσεις μας προς το συμφέρον των πολιτών και των δικαιωμάτων τους» υπογράμμισε χαρακτηριστικά, ο κος Τζήμας απευθυνόμενος στον κο Χιονίδη.