Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Στην τελική ευθεία για την Πολυκλαδική Έκθεση Θεσσαλίας

ΣΤΗ ΣΚΕΠΑΣΤΗ ΑΓΟΡΑ ΝΕΑΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
Σε εξέλιξη αλλά και πολύ κοντά στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την διοργάνωση της ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 2017 που θα
γίνει από 25 Μαρτίου έως 2 Απριλίου στη Σκεπαστή αγορά Νεάπολης Λάρισας.
Στο σημαντικό αυτό εμπορικό και πολιτιστικό γεγονός, θα συμμετέχουν 90 επιχειρήσεις, πολλές από τις οποίες συμμετέχουν για πρώτη φορά, αλλά και ηχηρά ονόματα με καλοστημένες παρουσίες και προϊόντα απαιτήσεων, όλοι μαζί δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό περιβάλλον και ταυτόχρονα ένα ευνοικό πλαίσιο  συναλλαγών.
Όπως το προσδιορίζει και ο τίτλος της η ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ αντιπροσωπεύει αρκετούς κλάδους της αγοράς και πολλά  προϊόντα τα οποία θα είναι τακτοποιημένα σε 3 βασικές θεματικές ενότητες ώστε ο επισκέπτης να εισπράττει μια ομοιογενή και ολοκληρωμένη εικόνα και να κάνει άμεσες συγκρίσεις.
Αυτές θα είναι
Το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΠΙΤΙ που αφορά τον εξοπλισμό, την δόμηση και τη διακόσμηση κατοικιών και είναι ο εκθεσιακός τομέας σε πρώτη ζήτηση, ως ο πολυτιμότερος χώρος ζωής των επισκεπτών
πολυκλαδικη εκθεση θεσσαλιας (10)
πολυκλαδικη εκθεση θεσσαλιας (9)
πολυκλαδικη εκθεση θεσσαλιας (8)
πολυκλαδικη εκθεση θεσσαλιας (4)
πολυκλαδικη εκθεση θεσσαλιας (2)
Το ΣΑΛΟΝΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ που θα προβάλει προϊόντα και υπηρεσίες που εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα και μειώνουν τον περιβαλλοντικό φόρτο και
πολυκλαδικη εκθεση θεσσαλιας (6)
πολυκλαδικη εκθεση θεσσαλιας (1)
Το ΣΑΛΟΝΙ EXPOLADY ένα ενημερωτικό και ψυχαγωγικό αφιέρωμα που αφορά τις γυναίκες και τον γάμο και δημιουργεί μαζί τους μια σχέση βιωματική γιατί εκτός από τα fashion shows  αρκετοί εκθέτες του, πραγματοποιούν στα stands τους ζωντανές επιδείξεις και εφαρμογές του γνωστικού τους αντικειμένου, σε διάδραση με το κοινό.
πολυκλαδικη εκθεση θεσσαλιας (7)
πολυκλαδικη εκθεση θεσσαλιας (5)
Φέτος στους επισκέπτες της ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗΣ θα είναι πολύ ενισχυμένο το αίσθημα πληρότητας και πολλαπλού οφέλους, κατά την αποχώρηση τους. Γιατί σε αυτή την ανοιξιάτικη βόλτα για την έκθεση, μπορούν προαιρετικά να επισκεφθούν και το ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΔΕΙΝΟΔΑΥΡΩΝ που λειτουργεί ακριβώς απέναντι  και αποτελεί πρωτόγνωρη και συναρπαστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.
Επίσης το 2ο και τελευταίο Σαβ/κο της έκθεσης 1 και 2 Απριλίου, θα συστεγαστεί μαζί της- στο Β΄υπόστεγο της Σκεπαστής Αγοράς -και θα διεξαχθεί  το MOTOR FESTIVAL, το οποίο ήδη αναμένουν με ενθουσιασμό οι λάτρεις της μηχανοκίνησης και θα ανεβάσει την αδρεναλίνη προσφέροντας ενημέρωση αλλά και την απόλυτη διασκέδαση.
Η έκθεση έχει εισιτήριο 1 ευρώ για τους ενήλικες, ενώ στη διάθεση των εκθετών βρίσκονται χιλιάδες προσκλήσεις ελευθέρας εισόδου.  Η πρόσκληση είναι αναρτημένη και στη σελίδα της έκθεσης, https://www.facebook.com/Polykladiki.Thessalias/  και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την εκτυπώσουν και να την προσκομίσουν στην είσοδο, ώστε να μπουν δωρεάν.


 http://www.larissanet.gr/