Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο ΟΦΗ από το Αιγίνιο - Δηλώσεις προπονητών

Μετά από τρεις αποτυχημένες απόπειρες ο ΟΦΗ πανηγύρισε εκτός έδρας τρίποντο (1-0) στο Αιγίνιο.

Δια πυρός και σιδήρου πέρασε ο ΟΦΗ από το Αιγίνιο. Οι Κρητικοί πέτυχαν τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους, αυτή τη φορά με 1-0, αν και γλίτωσαν αρκετές φορές από την ισοφάριση στο δεύτερο μέρος. Χρυσός σκόρερ για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου ήταν ο Άγγελος Χαντί, ο οποίος ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι που κέρδισε ο Μιλοσάβλιεφ σε χέρι του Παντεκίδη.
Ο ΟΦΗ θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το ματς στο πρώτο 45λεπτο με τους Χαντί και Μιλοσάβλιεφ, αλλά κάλλιστα να είχε ισοφαριστεί στην επανάληψη. Εκεί που ο Αιγινιακός ήλεγξε το παιχνίδι, είχε οριζόντιο δοκάρι με τον Ζούρκο στο 71’ και κλασικές ευκαιρίες με τον Ζγκούρη. Η ομάδα της Πιερίας πάντως, έμεινε για όγδοο παιχνίδι μακριά από τη νίκη, την οποία έχει να γευτεί στο γήπεδο της για περισσότερους από τρεις μήνες και το παιχνίδι με τον Πανθρακικό (2-1, 26/11/2016).
ΣΚΟΡΕΡ: 28’ Χαντί
ΔΟΚΑΡΙΑ: 71’ Ζούρκος
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Παντεκίδης (46’ Ζγκούρι), Αντωνιάδης, Πατράλης, Γκατσολάρι (62’ Μήλιος), Ζούρκος, Σκραπάρας (81’ Παπαδόπουλος).
ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος (73’ Όστοϊτς), Κομεσίδης, Κιάσσος, Μπόατενγκ, Πουρτουλίδης (69’ Μητρόπουλος), Χαντί, Μιλοσάβλιεβ, Πάγκαλος (59’ Ράντι), Βουό.
Διαιτητής: Τίκας (Καρδίτσας) 
Βοηθοί: Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Χαρίσης (Γρεβενών) 



Ο τεχνικός του Αιγινιακού Γιάννης Βλάχος μιλώντας στην συνέντευξη τύπου ευχήθηκε τα καλύτερα στον ΟΦΗ και το Νίκο Παπαδόπουλο.
Αναλυτικά όσα είπε
Δεν ξέραμε τι να πούμε στα παιδιά γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό συμβαίνει. Να χάνουμε τόσες ευκαιρίες και να μην παίρνουμε τίποτα. Θα συμφωνήσω με το Νίκο (σημ. Παπαδόπουλο) ότι ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε κάποια θεματάκια και παίζαμε και με έναν πολύ καλό αντίπαλο. Είχαμε κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα, ο ΟΦΗ έχασε μέτρα στο γήπεδο και δημιουργήσαμε ευκαιρίες με αποκορύφωμα το δοκάρι του Ζούρκου. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον ΟΦΗ και τον φίλο μου το Νίκο τον Παπαδόπουλο.



Ο Νίκος Παπαδόπουλος στάθηκε στα δύο πρόσωπα που παρουσίασε ο ΟΦΗ και τόνισε όλοι στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό.
Αρχικά, ο τεχνικός του ΟΦΗ είπε: «Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ήμασταν κυρίαρχοι, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου και αν είχαμε καλύτερο ρυθμό θα μπορούσαμε να βγάλουμε καλύτερες ευκαιρίες. Αντίθετα στο δεύτερο, ο Αιγινιακός ήταν καλύτερος, εμείς μπήκαμε πολύ άσχημα και με προβληματίζει αυτή η εικόνα. Νομίζω ότι η εικόνα οφείλεται στο άγχος για τους βαθμούς όμως η άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε. Αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί και πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι».
Απαντώντας σε ερώτηση για την ένσταση που κατέθεσε ο ΟΦΗ, ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε: «Εγώ ως προπονητής δεν μπερδεύομαι σε αυτά, άλλη είναι η δουλειά μου. Δεν πρέπει να γίνονται τέτοια λάθη, εάν έχουν γίνει, και δουλειά της διοίκησης είναι να προασπίζει τα συμφέροντα της ομάδας» ενώ για την συνέχεια πρόσθεσε πως «η ομάδα είναι πίσω βαθμολογικά, βεβαίως μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ πρέπει να κοιτάζει ψηλά. Δεν πρέπει να έχουμε εικόνα σαν του δευτέρου ημιχρόνου γιατί θα το πληρώσουμε την επόμενη φορά. Έχει 17 ματς ακόμα και τους περισσότερους ανταγωνιστές μας τους έχουμε μέσα στην έδρα μας».

http://www.gentikoule.gr