Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Δήμος Κατερίνης: Ανακαινισμένος και πλήρως εξοπλισμένος ο Παιδικός Σταθμός Κορινού

 Ο Δήμος Κατερίνης διαμόρφωσε λειτουργικούς χώρους και υποδομές, ενώ η ΙΚΕΑ (Όμιλος FOURLIS), στο πλαίσιο του προγράμματος «Σταθμοί Χαράς» που υλοποιεί σε
Δημοτικούς και  Βρεφονηπιακούς  Παιδικούς Σταθμούς ανά την Ελλάδα ανέλαβε να εξοπλίσει με λευκά είδη και έπιπλα οργάνωσης και αποθήκευσης. 


Ο λόγος για τον Παιδικό Σταθμό Κορινού, ο οποίος εντάχθηκε στο πρόγραμμα κατόπιν πρωτοβουλίας του Δήμου Κατερίνης, η οποία δρομολογήθηκε από την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού, Φωτεινή Καρασερίδου.


Όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης: «Για τα παιδιά δεν πρέπει ποτέ να σταματάς να προσπαθείς. Ειδικά όταν ένα έργο μπορεί να καταστεί κόσμημα για τους δημότες και κυρίως για τα μικρά παιδιά αποτελεί αφορμή ανάτασης ψυχής για όλους μας και αποδεικνύει μέσα από τη δημιουργία του, πόσο σημαντικό είναι να μπορείς να στηρίξεις και να κάνεις χαρούμενη την καθημερινότητά τους».

Βελτίωση της καθημερινότητας στους παιδικούς σταθμούς
 «Ο παιδικός μας σταθμός εξοπλίστηκε πλήρως με βάση τις ανάγκες των παιδιών, την εμπειρία των διακοσμητών ΙΚΕΑ και σε συνεργασία με τους παιδαγωγούς του σταθμού, τα συνεργεία του Οργανισμού Παιδείας (ΟΠΠΑΠ) και του Δήμου Κατερίνης, που υλοποίησαν εργασίες στις ηλεκτρολογικές, υδραυλικές υποδομές, ελαιοχρωματισμούς κ.ο.κ» σημειώνει από την πλευρά της, η πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού,  Φωτεινή Καρασερίδου.
Παιδιά και εργαζόμενοι απολαμβάνουν πλέον ένα ζεστό περιβάλλον, πλήρως  εξοπλισμένο και μία καλύτερη καθημερινότητα, ενώ όπως σημειώνει η κα Καρασερίδου: «Ευχαριστούμε θερμά την  ΙΚΕΑ και τον Όμιλο FOURLIS για τον εξοπλισμό που διέθεσε και γενικότερα για την ένταξη του παιδικού μας σταθμού στο συνολικό πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί. Στην κρίσιμη οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας, περισσότερο από ποτέ, καλούμαστε να δημιουργήσουμε συνεργασίες που βασίζονται σε κοινούς στόχους και αδιαπραγμάτευτες αξίες σχετικά με την αναβάθμιση της καθημερινότητας των πολιτών».