Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Τα Εκπαιδευτήρια "Πλάτων" (Γυμνάσιο & Λύκειο) "Schoolikομπερδεύονται" με το ΤΕΕ ΕΑ Κατερίνης!

Οι καθηγήτριες-φιλόλογοι των Εκπαιδευτηρίων «Πλάτων» (Γυμνάσιο-Λύκειο), Αλκμήνη Παπανικολάου και Θένια Ερμείδου, αποτυπώνουν με "μελάνι της καρδιάς"… σε κινηματογραφικό
φόντο τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, με αφορμή την ταινία «Schoοlikoμπερδέματα» του ΤΕΕ ΕΑ Κατερίνης -στην 4η μέρα του εβδομαδιαίου Μοvie Fest του ΤΕΕ ΕΑ- και την επικείμενη Παγκόσμια Ημέρα ΑΜΕΑ (3η Δεκέμβρη). Η συμμετοχικότητα, ο ενθουσιασμός και η αλληλεπίδραση των μαθητών όλων των σχολείων, διαφορετικών δομών γενικής και ειδικής εκπαίδευσης, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, στην κατάμεστη πολυτελή αίθουσα του κινηματογράφου του Πολυχώρου Ευκαρπίδη.Τέσσερις μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου μιλούν και εκπλήσσουν ευχάριστα, ανταποδίδοντας το μάθημα ζωής, αγωνιστικότητας και ελπίδας, γιατί τα παιδιά αυτά «…έχουν περισσότερη δύναμη κι από εμάς!», όπως επισημαίνει αφοπλιστικά η Μαρία. Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξη, τη συμμετοχή και την αλληλεπίδραση, γεμάτη αγάπη και ζεστασιά, με τους… πρωταγωνιστές της ζωής και της ταινίας του σχολείου μας και υποσχόμαστε ότι θα είστε μέρος της πολυαναμενόμενης συνέχειας στον κινηματογράφο αλλά και εμπνευστές οράματος και δημιουργίας… Άλλωστε το casting-interview ήταν απόλυτα πετυχημένο και αποτελεί εχέγγυο και εφαλτήριο... διαρκείας!
Extra bonus highlight: η φωτογραφία copyright Aετού Καταλωνίων (viral), rugbi edition, με... αναπληρωτή σκηνοθέτη τον μυημένο Λάζαρο Ντόντη και συμπρωταγωνιστές τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές του!