Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία: Ανακοίνωση για τις υγειονομικές βόμβες των Hot Spot (Βίντεο)

Συνεχίζονται οι παράνομες και αντιδημοκρατικές προσπάθειες φίμωσης της Ελληνικής
Αυγής για την Κεντρική Μακεδονία, της τρίτης πολιτικής παράταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Η παράταξη Τζιτζικώστα, σε αγαστή συνεργασία με τους υπόλοιπους μνημονιακούς του Περιφερειακού Συμβουλίου, αφού συναίνεσε στον αποκλεισμό της Ελληνικής Αυγής από τη Μητροπολιτική Επιτροπή Θεσσαλονίκης, αδιαφορώντας για το γεγονός ότι εκπροσωπούμε ένα σημαντικότατο κομμάτι του λαού της Κεντρικής Μακεδονίας, συνεχίζει να προκαλεί, αρνούμενη στην ουσία να απαντήσει στις επερωτήσεις μας.
Συγκεκριμένα τρεις μήνες μετά την κατάθεση της επερώτησης της Ελληνικής Αυγής για τον κίνδυνο εξάπλωσης μολυσματικών ασθενειών από τα Κέντρα Φιλοξενίας και μετά τα απανωτά κρούσματα ηπατίτιδας, δεν έχουν να δώσουν καμμιά απάντηση για την απραξία τους και την αδιαφορία τους για τη δημόσια υγεία. Υπεκφεύγουν προφασιζόμενοι φανταστικά κωλύματα και παραπέμπουν για συζήτηση το θέμα στη Μητροπολιτική Επιτροπή, από την οποία όμως μας έχουν αποκλείσει, με αποτέλεσμα να μην έχουμε δικαίωμα λόγου.
Τους προειδοποιούμε ότι οι τακτικισμοί και οι πολιτικές των αποκλεισμών δεν πρόκειται να περάσουν. Επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας, απαιτούμε άμεσα μια απάντηση για τις υγειονομικές βόμβες που έχουν στηθεί δίπλα μας και τους καλούμε να σταματήσουν να υπεκφεύγουν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, έστω και την τελευταία στιγμή.




                                                                      Ελληνική Αυγή για την Κεντρική Μακεδονία
                                                                                           Χρυσομάλλης Νικόλαος