Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚH ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

Στις καθιερωμένες  χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας, συμπεριλαμβάνεται και η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή για τα παιδιά του Συλλόγου, που
πραγματοποιήθηκε στις  23 Δεκεμβρίου 2016.
Μια γιορτή ξεχωριστή που με μεγάλη επιτυχία έγινε  φέτος στην όμορφα στολισμένη αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Συλλόγου μας. Ήταν πραγματικά μια ευκαιρία να  ξαναβαφτιστούμε στην κολυμπήθρα της αθωότητας, να βρούμε το χαμένο νόημα των Χριστουγέννων και να πιστέψουμε και πάλι στον Αϊ Βασίλη, μέσα από τα μάτια και  μέσα από τη χαρά των παιδιών.
Μια γιορτή που είχε τα πάντα… μια γιορτή με πολλές εκπλήξεις… με χορό… μουσική… μια γιορτή με χρώμα και με γεύσεις παραμυθιού.
Η γιορτή ξεκίνησε με το επίκαιρο χριστουγεννιάτικο παραμύθι της          κ. Δομινίκης Καράτζιου, η οποία μας το αφηγήθηκε με μοναδικό τρόπο… και μας ταξίδεψε σε ονειρεμένα Χριστούγεννα… στα ονειρεμένα Χριστούγεννα του κέδρου…
Στην συνέχεια η μουσική… τα τραγούδια και τα κάλαντα από τα παιδιά..πλημμύρισαν την αίθουσα… παρασύροντας και τους μεγάλους να τραγουδήσουν μαζί τους.
Δεν έλειψαν τα κεράσματα… πίτσες… γλυκά και χυμοί.
Ο χορός και το παιχνίδι κράτησαν αρκετή ώρα… και λίγο πριν το τέλος… η μεγάλη έκπληξη… ο Αϊ Βασίλης φορτωμένος με ένα σάκο δώρα για όλους!!!
Ονειρεμένα τα φετινά Χριστούγεννα… και του χρόνου με υγεία!!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


Αναστάσιος Μπογιατζής                                          Βαλεντίνα Χατζηκωνσταντίνου