Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Ενημέρωση για τα πολιτικά τεκταινόμενα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας

 Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πιερίας, ημέρα κατά την οποία εκλέχθηκε ως 45ος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ο Ντόναλντ Τραμπ, ο
συναγωνιστής Αργύρης Καρυπίδης ανέγνωσε στους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος το μήνυμα του Αρχηγού Νίκου Μιχαλολιάκου για το γεγονός αυτό. Ότι δηλαδή η Χρυσή Αυγή θεωρεί θετική την νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις εκλογές των ΗΠΑ, μία νίκη που επιτεύχθηκε ενάντια στις δυνάμεις του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου των ΗΠΑ. Σημαντικό είναι πια το μήνυμα ότι η ώρα των Εθνικών κρατών ενάντια στην παγκοσμιοποίηση έρχεται! 


Στη συνέχεια και με αφορμή την σύλληψη Ελλήνων αστέγων που είχαν βρει καταφύγιο στον Βοτανικό, στο χώρο που θα χτιστεί το ισλαμικό τζαμί, έγινε αναφορά στην επαίσχυντη ομόνοια που έδειξαν όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου στο να δεχτούν την ανέγερσή του. Όλα τα κόμματα πλην Χρυσής Αυγής, που αντιτίθεται με όλες της τις δυνάμεις στο χτίσιμο του τζαμιού και στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος, μια ισλαμοποίηση που δέχονται τα ντόπια κόμματα, που τους έχουν υπαγορεύσει τα αφεντικά τους, δηλαδή ο Σόρος, ο Ερντογάν, οι Σαουδάραβες φονταμενταλιστές και τα κοράκια της παγκοσμιοποίησης. 
Τέλος έγινε μια ιδεολογική – πολιτική ομιλία για τη διαφορά της πολιτικής θεωρίας του εθνικισμού από τις θεωρίες του φιλελευθερισμού και του μαρξισμού. Ο εθνικισμός ακολουθεί τη φύση, τη λογική, τις ανθρώπινες αξίες και απώτερος σκοπός του είναι η ευημερία όλου του έθνους καθιστώντας τον ανώτερο και ηθικότερο από τις δύο άλλες πολιτικές θεωρίες. Μόνος γνήσιος εκφραστής του ελληνικού εθνικισμού είναι το κόμμα της Χρυσής Αυγής.