Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Απαντήσεις για το «Χριστουγεννιάτικο Πάρκο» Λιτοχώρου

«Χριστουγεννιάτικο Πάρκο» στο Λιτόχωρο

Με αφορμή την ανοικτή επιστολή του συντοπίτη μας Γιώργου Κουτσιμανή ,σχετικά με το “Πάρκο Χριστουγέννων” στο Λιτόχωρο, και τα ερωτήματα που θέτει η ομάδα Εθελοντισμού και Πολιτισμού της Δ.Ε. Λιτοχώρου

Απαντά:

Το «Πάρκο των Χριστουγέννων στο  Λιτόχωρο», πρωτολειτούργησε  τα Χριστούγεννα του 2014 .Ξεκίνησε από μια πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, που υλοποιήθηκε χάρη στην ενεργή δράση και υποστήριξη  των εθελοντών και των Συλλόγων του τόπου μας.

Η πετυχημένη λειτουργία του, τα δυο προηγούμενα χρόνια (2014/2015) ,με την ανταπόκριση του κόσμου, απέδειξε πως το «Χριστουγεννιάτικο Πάρκο» μόνο καλό μπορεί να κάνει  στον τόπο και τους κατοίκους.

Και φέτος από τις 23 Δεκεμβρίου 2016,μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2017 ,καθημερινά από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 20.00 το βράδυ, η εορταστική ατμόσφαιρα, οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι διασκεδαστικές εκδηλώσεις , θα δώσουν την ευκαιρία ,να βγει ο κόσμος με τα παιδιά του από το σπίτι  και να περάσει όμορφα και ποιοτικά την ώρα του.

Με την ανοικτή πρόσκληση στους επαγγελματίες και παραγωγούς  δίνουμε την ευκαιρία να συμμετέχουν , εμπορικά, χωρίς φυσικά να αλλοιώνεται ο χαρακτήρας της διοργάνωσης.
Για το σκοπό αυτό κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να νοικιάσει σπιτάκι  στο Πάρκο, με  αντίτιμο το ποσό των 150 ευρώ για όλες τις ημέρες λειτουργία του, με προϊόντα  που συνάδουν στο γενικότερο κλίμα.

Την εύρυθμη λειτουργία του πάρκου την εγγυάται η σύσσωμη παρουσία όλων των Συλλόγων του τόπου μας,  το πλήθος των καλλιτεχνών που ανταποκρίνεται αφιλοκερδώς στο κάλεσμα, αλλά και  η διάθεση προσφοράς των εθελοντών που έχουν την αμέριστη στήριξη του Δήμου Δίου-Ολύμπου.

Το αναλυτικό πρόγραμμα θα κοινοποιηθεί  μέσα στο Δεκέμβρη ,μιας και όλοι οι Σύλλογοι ετοιμάζουν την παρουσία τους για τα εργαστήρια  χριστουγεννιάτικων κατασκευών, παιγνιδιών, θεατρικών παραστάσεων ,αθλητικών και μουσικών εκδηλώσεων, όπως και τα τοπικά μουσικά σχήματα και όχι μόνο.

Ό,τι γίνεται μέσα στο «Χριστουγεννιάτικο Πάρκο» ,γίνεται προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και ό,τι λειτουργεί, λειτουργεί νόμιμα.

Όποιος έχει απορίες μπορεί να επικοινωνεί μαζί μας στα τηλέφωνα:
6945616599 & 6944892076 ή μπορεί να αφιερώσει μια ώρα από τον χρόνο του ως εθελοντής για να δει από κοντά πως λειτουργεί το «Χριστουγεννιάτικο Πάρκο» και είμαστε σίγουροι πως θα το αγαπήσει.