Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

Στο 96 με αμφισβητούμενο πέναλτι ισοφαρίστηκε ο Αιγινιακός στο Χαριλάου/ Με μαύρα περιβραχιόνια αγωνίστηκαν οι παίκτες του

Ισοπαλία για Άρη με τον Αιγινιακό και αποδοκιμασίες
Ο Αιγινιακός πήρε ισοπαλία από τον Άρη στη 2η αγωνιστική της Football League με 1-1 στο
"Κλεάνθης Βικελίδης". Με πέναλτι στο 96' ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι που αποδοκιμάστηκαν από τους οπαδούς τους.

O Aιγινιακός έκανε την έκπληξη της 2ης αγωνιστικής της Football League καθώς κατάφερε να φύγει με την ισοπαλία κόντρα στον Άρη με 1-1 από το "Κλεάνθης Βικελίδης" με το γκολ του Ρανγκέλοφ στο 86΄ και τον Τάτο να ισοφαρίζει στο 96' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Τζεμπούρ.
Αυτό ήταν το δεύτερο αρνητικό αποτέλεσμα για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, μετά την ισοπαλία και στην πρεμιέρα της Football League στην Καρδίστα με την Αναγέννηση, και δεν αποκλείεται πλέον να δρομολογήσει εξελίξεις. Το τελικό αποτέλεσμα μάλιστα έφερε και τις έντονες αποδοκιμασίες των φίλων του Άρη που βρέθηκαν στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Άρης ξεκίνησε δυνατά χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 4' με τον Καπνίδη να πιάνει αέρα σε κενή εστία και να μην μπορεί να ανοίξει το σκορ. Σε μία φάση που προήλθε από το σουτ του Μπούρμπου και τον Τόλιο εξουδετερωμένο.
Στο 8' το γκολ με κεφαλιά του Καπνίδη ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα του Αιγινιακού. Στο 12΄η μπάλα από το σουτ του Μπούρμπου πέρασε άουτ όπως και στο 15' μετά τη κεφαλιά του Ιντζίδη.
Στο 36' ο Άρης ζήτησε πέναλτι με τον Καπνίδη αλλά ο διαιτητής Φωτιάς υπέδειξε ότι παίζεται. Στο 39΄ ήρθε η πρώτη ευκαιρία για τον Αιγινιακό, με τον Παπουτσογιαννόπουλο να σουτάρει και τον Διούδη να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης είχε δοκάρι στο 53 με το σουτ στην κίνηση απευθείας του Μιλούνοβιτς από την πάσα του Καράμπελα. Στο 68' ο Τόλιος μπλόκαρε τη μπάλα από την αδύναμη κεφαλιά του Μπαργκάν, ενώ στο 76' οι παίκτες του Άρη ζήτησαν πέναλτι στην ανατροπή του Τζεμπούρ που είχε περάσει στο παιχνίδι στο 57' στη θέση του Καπνίδη.
Στο 80' η μπάλα πέρασε άουτ από το σουτ του Μπαργκάν όπως και στο 82' από την κεφαλιά του Τζεμπούρ από το σημείο του πέναλτι. Στο 84' ο Τάτος έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ και στο 86΄"μίλησε" ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και ο Αιγινιακός σκόραρε με τον Ρανγκέλοφ για το 0-1.
Ο Άρης ωστόσο κατάφερε να βρει το γκολ της λύτρωσης και ισοφάρισης με τον Τάτο στο 96', με πέναλτι που κέρδισε ο Τζεμπούρ, για το τελικό 1-1. Ένα αποτέλεσμα όμως που έφερε τις έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου των "κιτρίνων" με τη λήξη της αναμέτρησης στο "Κλεάνθης Βικελίδης".
ΑΡΗΣ (Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος (65' Νέτο), Καράμπελας, Ραούλ Μπράβο, Ιντζίδης, Ρόβας, Ανάκογλου, Ίλιτς (46' Μπαργκάν), Καπνίδης (56' Τζεμπούρ), Τάτος, Μιλούνοβιτς.
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος (85' Ραγκέλοφ), Πασαλίδης, Μουταφίσκι, Πατράλης, Μουκίδης (60' Γκατζολάρι), Ζούρκος, Φασίδης (80' Ονουάτσι), Γκούρτσας.

 http://www.sport24.gr/



Με μαύρα περιβραχιόνια  στο «Βικελίδης» οι παίκτες του Αιγινιακού. 
1-uhj9
Σοκ και συγκίνηση στην οικογένεια της ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ προκάλεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του κ. Δημοσθένη Νιώπα.
Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες της ΠΑΕ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του μεγαλομετόχου της κ. Ιωάννη Νιώπα για τον αδόκητο χαμό  του αδελφού τους Δημοσθένη.
Επίσης θέλοντας να αποτείνουν φόρο τιμής στη μνήμη του πρώην Προέδρου, αιτήθηκαν και πήραν άδεια από τη  FOOTBALL LEAGUE ώστε:

α) Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν την έναρξη του αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον ΑΡΗ στο γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης και
β) Να αγωνιστούν οι ποδοσφαιριστές φορώντας μαύρα περιβραχιόνια σε ένδειξη πένθους. 
Προς ενημέρωση σε όσους θέλουν να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Δημοσθένη Νιώπα, η οικογένειά του εξέδωσε ανακοίνωση που λέει τα εξής:
«Με βαθιά λύπη σας ενημερώνουμε ότι η τελετή για τον αποχαιρετισμό του αγαπημένου μας αδελφού θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, η σορός θα βρίσκεται στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Αιγίνιο Πιερίας από τις 11:30 και  η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί στις 12:30.   Θα ακολουθήσει δεξίωση μετά την ταφή στην Αίθουσα του Ιερού Ναού. Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την αγάπη και τα μηνύματα συμπαράστασης αυτές τις δύσκολες ώρες».