Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Πύλη των Φίλων : Ανταπόκριση από το Λας Βέγκας: Ντεμπατώσαμε πάλι!

Las Vegas, 18.40 / Αθήνα, 04.40:
Το ζουμί του Καζινο-Debate είναι μέχρι στιγμής η φοβερή αποκάλυψη της (Χ)Ιλαροτάτης οτι οι Ρώσσοι κατάσκοποι καθοδηγούν το Wikileaks!!!!!
Ο Τραμπ τής απήντησε ότι αφού οι ΗΠΑ έχουν ξοδέψει 6 τρις (αν θυμάμαι καλά) στην Μέση Ανατολή..., τώρα το κουμάντο τό 'χουν οι Ρώσσοι!
- Las Vegas, 19.00 / Αθήνα 05.00:
Η (Χ)Ιλαροτάτη τά 'χασε στο θέμα των γυναικών που εμφανίστηκαν “ξαφνικά” εναντίον του Τραμπ.
Παρατηρώ επίσης την κίνηση των χεριών της: συγκρατημένη, προσπαθεί να τα κρατά χαμηλά και πίσω από το podium, ενώ ο τρελλός κινείται κανονικά, δεν κάνει politically correct κινήσεις, τα χέρια τα κινεί ελεύθερα (με μία μικρή προσπάθεια να μην της την αστράψει, που φαίνεται όταν σηκώνει χριστιανικά τον δείκτη του).
Ο Τραμπ δεν πολυχρησιμοποιεί την "πατρίδα" στον λόγο του. Η Χίλλαρυ τό 'χει ξεφτιλίσει με τα "our country", "our democracy", "our children" και τέτοια βαρύγδουπα. Ο Τραμπ είναι πιο πρακτικός (και "θα διοικούσε την χώρα όπως τις επιχειρήσεις του" για να την ξανακάνει πλούσια)! Έχει δίκιο, γιατί οι ΗΠΑ δεν είναι έθνος, είναι μία μεγάλη μπίζνα, κι έτσι πρέπει να την κυβερνάς για μην διαλυθεί στα εξ ων συνετέθη(!) ... όπως και θα γίνει
- Las Vegas, 19.36 / Αθήνα, 05.36:
Η (Χ)Ιλαροτάτη έκλεισε χλιαρά, ούτε πρόσεξα τι είπε, παρακολουθώ ακόμα όμως την ατέλειωτη έξοδό της από τον χώρο: κατέβηκε αμέσως από την σκηνή, έπιασε αμέσως κουβέντα κι αστειάκια με την κόρη της -ποζάροντας ταυτόχρονα, ΚΑΙ όποιον γνωστό/ή της εντοπίζει του σκάει παιχνιδιάρικο κι έκπληκτο γελάκι και τον/την τραβά κοντά της για να φιληθούνε (πολλές αγάπες βρε παιδί μου), πολλή πλαστική χαρά, υποκρισία που ξεχειλίζει... αυτή είναι η Χίλλαρυ, και ντύνεται στην μοδίστρα της Μέρκελ.
Ο Τραμπ έκλεισε τον λόγο του με το λάθος του αιώνα: είπε πως αν ψηφίσουν Χίλλαρυ, είναι σα να ξαναψηφίζουν Ομπάμα! Αν τού 'κοβε, θα έλεγε πως ψηφίζοντας Χίλλαρυ, ψηφίζεις Κλίντον και Ομπάμα μαζί! 'Ετσι, μπορούσε να χτυπήσει εκεί που πονά ο Δημοκρατικός 35άρης, δηλαδή α) στην μισητή οικογενειοκρατία και β) τις ανύπαρκτες health system reforms του Obamacare... Κατόπιν έμεινε στην σκηνή μέχρι που ανέβηκαν οι σούπερ γυναίκες του, σύζυγος+κόρη+εγγονή και δεν ξέρω τι, κατέβηκαν οικογενειακώς κάτω, με το ζόρι χαιρέτησαν 5 ανθρώπους, κι ανεχώρησαν ησύχως, άνευ θεατρινισμών.

Συμπέρασμα:
Λίγο υψηλότερο επίπεδο από τα προηγούμενα δύο debates, αλλά πολύ χαμηλό για τις σημερινές συνθήκες. ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ.
Μηδενικός πολιτικός σχεδιασμός σε όλα τα επίπεδα, για μια χώρα που θέλει... την πλανηταρχία.
Αν οι Αμερικανοί ψηφίσουν με γνώμονα την λογική, ο Τραμπ είναι πιο κοντά στα συμφέροντά τους και στο “αμέρικαν ντρημ”, κι ας μην ξέρει πώς να το πλασάρει.
Αν ψηφίσουν με κριτήρια Χόλλυγουντ, η Χίλλαρυ κλείνει τον κύκλο των πιο απίθανων Προέδρων (ο φυστικάς, ο ηθοποιός, ο γόης, ο πανηλίθιος, ο αλλόθρησκος κολορέ, και η εκδικήτρια).
Τις αναλύσεις που θα εξαπολύσει η μιντιακή προπαγάνδα να φοβόμαστε. Κατά τα άλλα, η τύχη των ΗΠΑ (και των υπόλοιπων) παίχτηκε χτες εκεί που παίζονται όλα (και οι γάμοι τελούνται και ακυρώνονται σε 5 λεπτά!!!) ... στην πόλη των καζίνο και των κουλοχέρηδων.
ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΚΟΥΔΙΑΡΑΙΟΥΣ (που θάλεγε κι ο Βέγγος)!