Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Οργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας και Αγιασμός από τον Σύλλογο Κρητών Πιερίας «το ξαθέρι»

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Κρητών Πιερίας «το ξαθέρι» στηρίζοντας ενέργειες και δράσεις που ενισχύουν την κοινωνική αλληλεγγύη και προβάλουν την ιδέα του

κοινωνικού εθελοντισμού, θα πραγματοποιήσει την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 στα γραφεία του συλλόγου, Αλεξάνδρου Παπάγου 14, (πίσω από το Δημοτικό Πάρκο)  Εθελοντική Αιμοδοσία από τις 10.00 έως 14.00 σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ. Νοσοκομείου Κατερίνης. Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του συλλόγου αλλά και οι φορείς της πόλης μας να δραστηριοποιηθούν ως εθελοντές αιμοδότες, προσφέροντας το σημαντικότερο δώρο ζωής στον συνάνθρωπο! Ας στηρίξουμε την Εθελοντική Αιμοδοσία και ας δώσουμε ζωή!
Το απόγευμα της ίδιας μέρας, 18 Σεπτεμβρίου στις 19.00 θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου Αγιασμός για την έναρξη της νέας πολιτιστικής χρονιάς. Το Δ.Σ. εύχεται καλή , δημιουργική και ειρηνική χρονιά σε όλα τα μέλη του συλλόγου, υποσχόμενο ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ανάδειξης του πολιτισμού και της κουλτούρας της Κρήτης, με σοβαρότητα και πολύ δουλειά. Με το πέρας της τελετής του Αγιασμού θα ακολουθήσει η έναρξη των εγγραφών για όλα τα τμήματα.

Εκ μέρους του  Δ.Σ.
Η πρόεδρος Κυπαρισσία Ζερβουδάκη
Η γραμματέας Ευρώπη Τσαουσίδου