Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

ΑΛΚΑΤΡΑΖ: ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

Τον Νοέμβριο του 1969 ογδόντα εννέα Ινδιάνοι των ΗΠΑ κατέλαβαν το έρημο νησί Αλκατράζ διεκδικώντας πίσω την γή που τους έκλεψαν οι Λευκοί . Η κυβέρνηση τους εξεδίωξε βίαια
τον Ιούνιο του 1971 αλλά αυτή η κινητοποίηση ήταν κομβικό σημείο στον αγώνα των ιθαγενών της Αμερικής και πυροδότησε πολλές παραπλήσιες δράσεις. Η κυβέρνηση αναγκάστηκε (υπο το βάρος του πολιτικού κόστους) να τους παραχωρήσει άλλα δικαιώματα .
Την δική μας γή μας την έκλεψαν οι ρωμιο-μπεν-λεβί-κοέν και είμαστε σε παρόμοια θέση με τους ιθαγενείς της Αμερικής . Υπάρχει μια θαυμάσια έρημη τοποθεσία σε στρατηγικό σημείο που μπορούμε να πάμε να καταλάβουμε και να απαιτήσουμε να την κάνουμε την ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΒΙΩΜΕΝΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ! Θα είναι ταυτόχρονα και τόπος οικολογικών καλλιεργειών και Ασκληπιείο ( βλέπε http://lofos.info/pythas/anaviosi.html ) .
Η τοποθεσία επαρκεί για την μόνιμη εγκατάσταση 89 ατόμων (σημαδιακός αριθμός - όσοι και οι Ινδιάνοι !) . Το μήνυμα που θα στείλουμε με την δράση μας (θα κάνει τον γύρο του κόσμου) είναι μελετημένο και θα είναι μαχαίρι στην καρδιά της Νέας Τάξης. Αν υπάρχουν 89 πραγματικοί απόγονοι των αρχαίων σοφών και πολεμιστών, ιδού η ευκαιρία .
Αν δεν φανούμε ισάξιοι των Ινδιάνων, σε λίγο καιρό η τοποθεσία θα έχει γίνει HOT SPOT !!!

(πληροφορίες για την κατάληψη του Αλκατράζ: https://en.wikipedia.org/wiki/Occupation_of_Alcatraz)