Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Αθλητική Διάκριση για τον αθλητή & εργαζόμενο της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., κ. Νικόλαο Κουλουκουριώτη

Ο Νίκος Κουλουκουριώτης κατάγεται από τον Μακρύγιαλο Πιερίας και είναι εργαζόμενος της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. Είναι άτομο με αναπηρία αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να
ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Όπως λέει ο ίδιος: «Δεν ένιωσε ποτέ μειονεκτικά, αφού είχε την τύχη να γεννηθεί σε μία οικογένεια που ποτέ δεν τον αντιμετώπισε σαν αδύναμο. Η αδυναμία του δεν στάθηκε ποτέ εμπόδιο στην ζωή του. Έκανε φίλους, ερωτεύτηκε, σπούδασε, έβγαλε δίπλωμα και σήμερα εργάζεται αποτελώντας παραγωγικό μέλος της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. και της κοινωνίας γενικότερα, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα και το παιδικό του όνειρο, αφού ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό».

Ο Νίκος Κουλουκουριώτης ξεκίνησε τον αθλητισμό πριν από επτά χρόνια, μετά από την γνωριμία του με τον νυν προπονητή  και μέντορά του, κ. Δημήτριο Ιωαννίδη. Κατέληξε στην άρση βαρών και χάρη στο σταθερό πρόγραμμα και την ακατάπαυστη επίβλεψη του προπονητή του κατάφερε να αποκτήσει δύο αργυρά και ένα ασημένιο μετάλλιο σε Πανελλήνιους Αγώνες, ενώ συνεχίζει ακάθεκτος με βλέψεις και όνειρα για την επόμενη Ολυμπιάδα. Την τελευταία  διάκρισή του, την απέσπασε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών σε πάγκο, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γήπεδο Πυλαίας, στις 21 Μαίου 2016.

Το παράδειγμα του Νίκου είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους Έλληνες, για όλους τους αθλητές και για όλους τους συνανθρώπους μας, που έχουν κινητικά προβλήματα. Η θέληση και η προσπάθεια που καταβάλει συνεχώς είναι άξια συγχαρητηρίων και δίνει αισιοδοξία για νέες διακρίσεις.



«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».