Σάββατο 2 Ιουλίου 2016

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 και της αριθμ. 2168 / 44721 / 08-09-2014 απόφασης Δημάρχου Βέροιας, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο, Μητροπόλεως 46, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, σε τακτική Συνεδρίαση, που θα γίνει στις 06-07-2016, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00π.μ., με θέμα ημερήσιας διάταξης, τα εξής:


Θέμα
1ο
Έγκριση ή μη χορήγησης προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ  ΑΝΑΨΥΧΗΣ  ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ (ΚΑΦΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ)», στο Πρόδρομο Νάτση του Γεωργίου, στην Ν.Νικομήδεια ΔΕ Απ.Παύλου Δήμου Βέροιας (ΟΤ 18 αρ.οικ.129α).
Θέμα
2ο
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας λειτουργίας μουσικής και παράταση του ωραρίου λειτουργίας της, της ΠΟΝΤΙΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, για το κατάστημά της ¨ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΜΠΑΡ¨ που βρίσκεται στην Τ.Κ. Διαβατού της  Δ.Ε. Αποστόλου Παύλου.
Θέμα
3ο
Προσωρινή ή οριστική αφαίρεση αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων της εταιρείας ¨Έξαρχος Αν. – Έξαρχος Κων. Ο.Ε. ¨ με την επωνυμία Coin”, στην οδό  Ελιάς 8, στην Βέροια.
Θέμα
4ο
Ανάκληση αδείας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος (ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ – ΜΠΑΡ) της ONCEA ANGELA  στη Μέση Ημαθίας.
Θέμα
5ο
Ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας της Επιχείρησης Αναψυχής (ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ-ΜΠΑΡ) της εταιρείας «Στραβέλας Α. & Σία ΕΕ» με την επωνυμία “Social”, στην οδό  Εληάς 13, στην Βέροια.
Θέμα
6ο
Προσωρινή ανάκληση ή μη της άδειας ίδρυσης & λειτουργίας του κέντρου διασκέδασης  της εταιρείας «Ποταμόπουλος Σ. – Παπαγιάννης Ν. Ο.Ε.», με την επωνυμία “ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ”, στην οδό  Ιεραρχών 7 – Α΄ όροφος, στην Βέροια.    
Θέμα
7ο
Ανάκληση αδείας ίδρυσης & λειτουργίας καταστήματος ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ του Κακούλη Μάρκου με την επωνυμία «Floretta», στην οδό  Μητροπόλεως 54, στην Βέροια.       
Θέμα
8ο
Ανάκληση ή μη της άδειας ίδρυσης και λειτουργίας Κ.Y.E. με την επωνυμία ¨ΑΓΟΡΑ¨ , της εταιρείας ¨ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ  Ε. – ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΣ Χ. Ο.Ε.¨ στην Βέροια.
Θέμα
9ο
Προσδιορισμός χώρου ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων έμπροσθεν ΚΥΕ «Ζαχαροπλαστείο» επί της οδού Μητροπόλεως 45, στην Βέροια.

 
Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ




ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  ΛΥΚΟΣΤΡΑΤΗΣ

Απόψεις των ενδιαφερομένων μπορούν να κατατίθενται γραπτώς στη γραμματεία της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματός του.