Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Μιχάλης Ζορπίδης: Πολύ θα θέλαμε να σας πιστέψουμε κε Πρωθυπουργέ αλλά τα στοιχεία μας μάς δείχνουν άλλα...

Με αφορμή την (επικείμενη κατά τα δημοσιεύματα) κατάθεση νέου νομοθετήματος από την Κυβέρνηση στη Βουλή, που θα περιλαμβάνει την αύξηση του ΦΠΑ, του ειδικών
φόρων κατανάλωσης αλλά και άλλες επιβαρύνσεις, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Μιχάλης Ζορπίδης έκανε την παρακάτω δήλωση:
«Νέα βάρη στέλνουν οι Κυβερνώντες στο Λαό. Η επιδρομή με το Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο και η ακόμη βαρύτερη με το Φορολογικό φαίνεται δεν είναι αρκετές με αποτέλεσμα να προετοιμάζουν κι άλλη! Πολύ θα θέλαμε να πιστέψουμε τα λόγια του Πρωθυπουργού στη Βουλή για την –υποτίθεται- μικρή επιβάρυνση στη συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων με τα νέα νομοθετήματα! Ωστόσο, οι δικές μας μελέτες δείχνουν άλλα! Επιπλέον: Αυξάνουν ακόμη περισσότερο τον υψηλότερο ΦΠΑ στην Ευρώπη! Αυξάνουν ακόμη περισσότερο τον υψηλότερο Φόρο Κατανάλωσης Καυσίμων στην Ευρώπη! Μας τελειώνουν! Το προεκλογικό σύνθημα του Τσίπρα «ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν» τελικά είχε άλλο περιεχόμενο. Η Κυβέρνηση αυτή, πατώντας στα χειρότερα βήματα των προηγουμένων, τελειώνει την Μικρομεσαία Επιχείρηση, τον κορμό της Ελληνικής Οικονομίας! Αυτή είναι η αλήθεια».