Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Πύδνας Κολινδρου προς αθλητικά σωματεία του δήμου

Συγχαρητήριο Μήνυμα Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού

Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού, Ευάγγελος Λαγδάρης, συγχαίρει θερμά τους παράγοντες, Διοίκηση, Τεχνική ηγεσία και παίκτες, των παρακάτω αθλητικών σωματείων για τις προκρίσεις τους.

Τον «ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ» Αιγινίου για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και την πανάξια άνοδο του στη Β΄ Εθνική κατηγορία.

Την ομάδα Πύδνα Κίτρους για την κατάκτηση του Κυπέλλου της Α΄ ΕΠΣ Πιερίας και την πρόκρισή της στον Μεγάλο Τελικό του Ερασιτεχνικού Κυπέλλου Ελλάδος.

Την «Αναγέννηση» Κολινδρού για την άνοδο της στην Α΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας, καθώς και την ομάδα του Πιερικού Ρυακίων για την άνοδο της στην Β΄ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.

Συγχαίρει την ομάδα βόλεϊ «ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ» για την κατάκτηση της Α΄ Θέσης του τρίτου ομίλου της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και της εύχεται καλή επιτυχία στους αγώνες μπαράζ των πρωταθλητριών ομάδων για την άνοδο της στη Α1 Κατηγορία.

Επίσης, εύχεται καλή επιτυχία στην ομάδα Μπάσκετ «Α.Ο.Κ. Αιγινιακός» στον  2ο τελικό ανόδου των play off για την 3η Εθνική κατηγορία του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ..