Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Η εταιρεία Virtuallity και το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ σε εκπαιδεύουν στην νέα εποχή της εικονικής πραγματικότητας

Μια ακόμη κορυφαία αποκλειστική συνεργασία για τον μεγαλύτερο και πληρέστερο ιδιωτικό Εκπαιδευτικό Όμιλο στην Ελλάδα! Το συμφωνητικό συνεργασίας μεταξύ του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ και
της εταιρείας Virtuallity, υπεγράφη τη Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016, στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στη Θεσσαλονίκη, Βαλαωρίτου 9.


Η εταιρεία Virtuallity, εξειδικεύεται αποκλειστικά στις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες της εικονικής / επαυξημένης πραγματικότητας και εξομοιωτών κίνησης, ενώ διαθέτει και το δικό της τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης. Οι δύο βασικοί άξονες των δραστηριοτήτων της εταιρείας είναι η ανάπτυξη προϊόντων (hardware) εικονικής και επαυξημένης πραγματικότητας, καθώς και η ανάπτυξη των εφαρμογών για πλατφόρμες Windows, Android και iOS.


Βασικοί άξονες της μεγάλης συνεργασίας είναι η παροχή υψηλών προδιαγραφών τεχνολογικής εκπαίδευσης στους σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, η διοργάνωση από κοινού ανοιχτών εξειδικευμένων σεμιναρίων εικονικής πραγματικότητας, η συμμετοχή των στελεχών της εταιρείας Virtuallity στις εκπαιδευτικές Ημερίδες Πληροφορικής και η πρακτική άσκηση των σπουδαστών και των αποφοίτων του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.


Κοινή δήλωση για τη συνεργασία:
«Σκοπός της συνεργασίας αυτής, είναι η ενσωμάτωση της τεχνολογίας της εικονικής πραγματικότητας στο μοντέλο εκπαίδευσης των σπουδαστών του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ, προκειμένου να αποκτούν real-time βιωματικές εμπειρίες και να κατανοούν άμεσα την επαγγελματική εφαρμογή των μαθημάτων τους.
Η μέθοδος εκπαίδευσης VR Education ξεκίνησε!»
Η συνεργασία με την εταιρεία Virtuallity, αποτελεί μια ακόμα κορυφαία «συμμαχία» του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, στον αγώνα για τη διαρκή αναβάθμιση της ποιότητας της ιδιωτικής εκπαίδευσης.
Πληροφορίες:
Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, T. 2310-552406