Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη στους μαθητές και τις μαθήτριες της Β΄ και Γ΄ τάξης του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης για το 1ο βραβείο «Καλύτερης Εφημερίδας Γυμνασίου»

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και μαθήτριες της Β’ και Γ’ τάξης του
4ου Γυμνασίου Κατερίνης, για το πρώτο βραβείο «Καλύτερης Εφημερίδας Γυμνασίου», που απέσπασαν, στο πλαίσιο του 3ου Διαγωνισμού Μαθητικών Εντύπων, που διοργάνωσε το δημοσιογραφικό συγκρότημα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Οι επιτυχίες και οι υψηλές αυτές επιδόσεις των παιδιών μας, τα οποία συνεχίζουν στη δύσκολη αυτή συγκυρία, να δημιουργούν και να ονειρεύονται, μας γεμίζουν αισιοδοξία, μας κάνουν υπερήφανους, ενώ αποτελούν πηγή έμπνευσης και ψυχικής ανάτασης.

Θέλω να συγχαρώ επίσης, την υπεύθυνη εκπαιδευτικό έκδοσης της εφημερίδας και επιμέλειας των κειμένων των μαθητών κα Ευαγγελία Κανάλη, που καθοδήγησε τα παιδιά, στις μαθητικές, δημοσιογραφικές τους αναζητήσεις.

Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι συντελεστές της εφημερίδας «Μαθητικά Νέα», θα συνεχίσουν να εργάζονται με μεράκι και ζέση, για το εξαιρετικό αυτό βήμα έκφρασης των νέων της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής.

Σάββας Χιονίδης

Δήμαρχος Κατερίνης