Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζεται στην πλατεία Κατερίνης

ΠΑΜΠΙΕΡΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Η  Κατερίνη αγκαλιάζει τους πρόσφυγες χωρίς να ξεχνά τους δικούς της ανθρώπους. Οι άνθρωποι της Πιερίας έχουν την ανθρωπιά μέσα τους και συμπαραστέκονται στον καθένα
που βρίσκεται σε ανάγκη χωρίς διακρίσεις.Το δείχνουν όλα τα χρόνια της κρίσης, στηρίζοντας τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Απλοί άνθρωποι, επαγγελματίες , συμπατριώτες μας από το εξωτερικό έτσι και τώρα συνεχίζουν στον ίδιο δρόμο.Το συντονιστικό ενώνει και συντονίζει τις προσπάθειες αυτές.Οι πραγματικοί πρωταγωνιστές της προσπάθειας αυτής είναι οι άνθρωποι της πόλης μας που φέρνουν πράγματα,μαγειρεύουν μεταφέρουν αρρώστους στο νοσοκομείο, εξετάζουν ασθενείς στους χώρους φιλοξενίας, μεταφράζουν και βοηθούν στην διευκόλυνση της καθημερινότητας των ανθρώπων που βρίσκονται στις σκηνές.Διευκρινίζεται πως όσοι συμμετέχουν στην προσπάθεια αυτή, συμμετέχουν ατομικά και όχι ως εκπρόσωποι συλλόγων, καταθέτουν την προσωπική τους προσπάθεια , ελεύθερο χρόνο και ευαισθησία.
Το συντονιστικό είναι ανοιχτό και ήδη συμμετέχουν περισσότερα άτομα όπως η ομάδα πολιτών Αιγινίου για τους πρόσφυγες.

Η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης συνεχίζεται στην πλατεία κατερίνης απο το πρωί και ώρα 10.00 π.μ. κάθε Tρίτη καί Σάββατο.

Είδη που χρειάζονται περισσότερο:

- πάνες
- σερβιέτες
- σαμπουάν
- σαμπουάν για μωρά, βρεφικά
- σαπούνια
- οδοντόκρεμες & οδοντόβουρτσες
- ξυραφάκια
- αναλγητικά & αντιπυρετικά φάρμακα (depon, ponstan, ασπιρίνες κλπ.)
- κρέμες για συγκάματα (bepanthol, fissan κλπ.)
- χαρτιά υγείας
- μωρομάντηλα
- χλωρίνες
- βρεφικές τροφές σε βαζάκια & βρεφικό/παιδικό γάλα σε σκόνη