Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Μπλόκα αγροτών: Αυξάνεται η διάρκεια αποκλεισμού της ΠΑΘΕ

Σε νέα φάση κλιμάκωσης μπαίνουν από σήμερα οι αγροτικές κινητοποιήσεις -στον πλαίσιο και των αποφάσεων που ελήφθησαν το περασμένο Σάββατο στα Τέμπη από εκπροσώπους τους- οι οποίοι
από σήμερα αποφασίζουν κατά τόπους για την αύξηση των ωρών αποκλεισμού στα μπλόκα των αγροτών στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης (ΠΑΘΕ) και λοιπές δράσεις πίεσης προς την κυβέρνηση.
Στα Τέμπη, στις 12 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση των μελών του μπλόκου, προκειμένου να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις με τους αγρότες να φέρονται διατεθειμένοι να προχωρήσουν σήμερα σε αποκλεισμό της Κοιλάδας συνεχόμενα μέχρι και αύριο το μεσημέρι.
Ήδη η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας έχει ανακοινώσει τη διακοπή της κυκλοφορίας από τις 12 μετά το μεσημέρι και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί από τον κόμβο Γυρτώνης μέχρι τη διασταύρωση Στομίου υποδεικνύοντας εναλλακτικές διαδρομές.
Το απόγευμα, εξάλλου και από τις 5 το απόγευμα οι αγρότες του μπλόκου της Νίκαιας θα αποκλείουν τον κόμβο Πλατύκαμπου για δυο ώρες τουλάχιστον.

http://www.dikaiologitika.gr/