Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ Σ.Φ ΑΕΚ Ν.ΠΙΕΡΙΑΣ-ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1983

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του στον ετήσιο χορό μας,τους προσκαλεσμένους μας και τους Πέτρο Μάνταλο, Βασίλη
Λαμπρόπουλο που κέρδισαν τους πάντες με την απλότητα τους και τα χαμόγελα τους!!!


Είναι πολύ τιμητικό για εμάς που βρέθηκαν κοντά μας.


Αν και ο καιρός,τα μπλόκα και η κρίση δεν ήταν σύμμαχός μας, είχαμε αρκετό κόσμο στην εκδήλωσή μας.


Υποδεχτήκαμε τα παιδιά της ομάδας με πυρσούς και συνθήματα και στην είσοδό τους στην αίθουσα με πολύ ζεστό χειροκρότημα. 


Από την πρώτη στιγμή οι πιτσιρικάδες και όχι μόνο δεν τους άφησαν σε ησυχία ζητώντας να βγουν φωτογραφίες μαζί τους και αυτόγραφα!!! 
170 φωτογραφίες που είχαμε ετοιμάσει γι αυτό τον σκοπό εξαφανίστηκαν!!!


Ήταν να κάθεσαι από μια γωνιά και να χαζεύεις αυτή την κατάσταση. Χαιρόμαστε που έχουμε τέτοια παιδιά στην ομάδα. Γίνανε ένα με μας και ο κόσμος τους χάρηκε πολύ και ειδικά τα παιδάκια ήταν μέσα στην τρελή χαρά τους.

Ήρθε και η ώρα των τιμητικών διακρίσεων.
Όμως προτού ξεκινήσουμε με ένα νεύμα του πρόεδρου μας ακούσαμε τραγούδι του Παντελή Παντελίδη και η αίθουσα σείστηκε από το χειροκρότημα μας, αποχαιρετώντας τον έτσι, 


Έφυγε ένας από εμάς, ένας Ενωσίτης. Όπως και πάλη σείστηκε η αίθουσα με δυνατά χειροκροτηματα για τα τρία παλικάρια που χάθηκαν με την πτώση του ελικοπτέρου.
Και εκεί χάσαμε έναν δικό μας, τον Ελευθέριο Ευάγγελου από το ΙΛΙΟΝ. 


Η ΑΕΚ είναι μια οικογένεια. Η φιλόξενη και πολλών αστέρων αίθουσα της ΠΙΕΡΙΔΑΣ εκπληκτικά στα κιτρινόμαυρα στολισμένη μας έκανε να νιώθουμε σαν αν είμαστε στο γήπεδό μας.


Ειδικά τα πανό μας και οι σημαίες σε κίνηση ψηλά θύμιζαν πέταλο γηπέδου!!! κατά τη διάρκεια που ακούγαμε τον ύμνο της ΑΕΚΑΡΑΣ μας και του Συνδέσμου ζωντανά.


Απονείμαμε τιμητική διάκριση στους Πέτρο Μάνταλο και Βασίλη Λαμπρόπουλο γιατί ήρθαν στα δύσκολα χρόνια και προσφέραν στην ομάδα μας καθώς και για την προσμονή στα καλύτερα που έρχονται!!!
Στον Γιάννη Γιαννούλη παλαίμαχο παίκτη του μεγάλου ΠΙΕΡΙΚΟΥ για την προσφορά του στο Πιερικό και Ελληνικό ποδόσφαιρο. Έναν ποδοσφαιριστή που ξεχώριζε για το ταλέντο του τον δυναμισμό του αλλά και το ήθος του. Αποτελούσε ίνδαλμα για πολλούς πιτσιρικάδες εκείνης της εποχής..
Στον υπέροχο αθλητή Γιώργο Παπαδόπουλο που τόσα πολλά έχει προσφέρει στις επιτυχίες του τμήματος HANDBALLτης ΑΕΚ αλλά και στο άθλημα στην Ελλάδα γενικώς. Η συγκίνησή του ήταν εμφανής με το DVD μοντάζ αφιέρωμα που του ετοιμάσαμε.
Στον Ιστορικό μας και μέλος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ, Κυριάκο Χήνα για τους αγώνες του για την ΑΕΚ μας.
Στον Μάρκο Κυκιβαράκη που βλέπει την ΑΕΚ με τα μάτια της ψυχής του και για την πίστη και αφοσίωσή του σε αυτήν με όλη την καρδιά του. Ο Μάρκος είναι ένα κόσμημα, ένα διαμάντι για τον κόσμο μας, πανέξυπνος, Έφτανε μια ώρα μαζί του για να μάθεις τόσα πολλά!!! 

Στον Χαράλαμπο Γιώτη τον ''Μπάμπη τον Λοχαγό'' για την τεράστια προσφορά του στην ΑΕΚ και στη διάδοση της Ιδέας μας σε κάθε άκρη του Ελληνισμού.
Στον Σταυρόπουλο Γιώργο για την προσφορά του στην αγαπημένη μας ΑΕΚ επί χρόνια ως χορηγός και οπαδός.
Στην τοπική μας εφημερίδα ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ για την πολύτιμη συμβολή της στην προβολή των δράσεων του Συνδέσμου μας. Ο Φ.Μπαραλιάκος που παρέλαβε την τιμητική διάκριση, είναι ένας από εμάς και είναι πάντα κοντά μας.
Αν και τον είχαμε ξανατιμήσει, απονείμαμε τιμητική διάκριση στον ''ΤΕΜΟΝ'' Ζαχαριάδη Γιώργο για τον άθλο του να τρέξει 1924 χιλιόμετρα από την Παναγία Σουμελά Βεροίας στην Παναγία Σουμελά Τραπεζούντας!!! Την απονομή αυτή έκανε η μικρή  μας Κωνσταντινου-Πολη,  κόρη του Αδερφού μας αγωνιστή Βενου Κωστελιδη.
Γήπεδο στην ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ  φώναξε από το μικρόφωνο και εγινε χαμός!!!
Τιμήθηκαν επίσης ο Καπερδας Γιώργος  από τα Ιωάννινα και ο Πετριδης Θεόδωρος (Μοτωρης)  από τα Γιαννιτσά για την προσφορά τους στην αγαπημένη μας ομάδα.
Τα κοντέρ τους έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα σε Ελλάδα και Ευρώπη.








Τα λόγια των καλεσμένων, μας τιμάνε ιδιαίτερα και τους υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε πάντα τα καλύτερα για την ΑΕΚ μας. Όλοι μα όλοι προέτρεψαν τους παίκτες μας να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση του κυπελλου και γενικά η ομάδα να πετύχει τους φετινούς στόχους της.
Η θέλησή τους η απάντησή τους μας ενθουσίασαν όλους.!!!


ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚΑΡΑ!!!