Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

OLYMPIA ELECTROINCS A.E.: Πιστοποίηση των φωτιστικών ασφαλείας MLD-28D/w, MLD-34D/w και MLD-44D/w από την BSI

Πρόσφατα η OLYMPIA ELECTROINCS A.E. απέκτησε πιστοποιητικό από την BSI για τα φωτιστικά ασφαλείας MLD-28D/w, MLD-34D/w και MLD-44D/w. Η BSI είναι Αγγλικός
φορέας πιστοποίησης από τους πιο αναγνωρισμένους παγκοσμίως. Τα προϊόντα της σειράς MLD είναι φωτιστικά ασφαλείας σήμανσης και διοχετεύονται κατά κόρον τόσο στην ελληνική, όσο και στην αγορά του εξωτερικού, ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έχουν τοποθετηθεί σε πολλά μεγάλα έργα της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, με εξαγωγές σε περισσότερες από 72 χώρες, έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια διαδικασίες παραγωγής και ελέγχου, οι οποίες έχουν ως αποτέλεσμα τη διάθεση στην αγορά προϊόντων απόλυτα συμβατών με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και κατασκευής (ΕΝ). Η παραγωγική διαδικασία της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το ISO9001 από το έγκριτο Γερμανικό Ινστιτούτο Πιστοποίησης TUV. Επίσης πολλά από τα προϊόντα της διαθέτουν πιστοποιητικά από διάφορα εργαστήρια  όπως ANCO, EMV, PHOENIX TEST LAB, LS, MIKES BABT ή χώρες όπως UAE, GOST, EURO CERT κ.ά. καθώς και CE marking.

Κύριο μέλημα της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. είναι να παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας, κορυφαίας τεχνολογίας & καινοτομίας, σε ανταγωνιστικά επίπεδα τιμών και να συνοδεύονται από τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, ώστε να καλύπτουν στο έπακρο τις ανάγκες της αγοράς.

«Πιστεύουμε στην Ελλάδα – Παράγουμε στην Ελλάδα».