Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

Στα μπλόκα παραμένουν οι αγρότες της Πιερίας, καθημερινές δράσεις.

Σήμερα, Δευτέρα 25/01/2016 στις 12.00μ πραγματοποιήθηκε δίωρος ''συμβολικός'' αποκλεισμός της εθνικής οδού στο ύψος της πρώτης εισόδου της Κατερίνης.



Κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού, η επιτροπή συντονισμού επισκέφθηκε τους βουλευτές της Πιερίας με σειρά προτεραιότητας, αρχικά της κυβέρνησης και στη συνέχεια της αντιπολίτευσης. 


Παραδόθηκε ψήφισμα του συνόλου των αγροτών που βρίσκονται στα μπλόκα (Εν ολίγοις χαρακτηρίζει όσους βουλευτές ψηφίσουν το νομοσχέδιο του ασφαλιστικού, ανεπιθύμητους στην περιοχή). Επίσης τονίστηκε οτι την θέση την οποία κατέχουν, την ''κατέχουν'' με την ψήφο του λαού της Πιερίας.


Για αύριο, Τρίτη 26/01/2016 στις 09.00πμ οι αγρότες καλούν τον κόσμο και τους συναδέλφους αγρότες, να πάρουν μέρος στην ''ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ'' που θα πραγματοποιηθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Για συμμετοχές, απευθύνεστε στο γραφείο συντονισμού στο μπλόκο της γέφυρας  Αλεξιάδη ή στο Γ.Ν.Κ. Ήδη πλήθος αγροτών και πολιτών έχει ανταποκριθεί στο πρώτο κάλεσμα.


Επίσης, οι αγρότες της Πιερίας αύριο θα παραστούν στο συνεδριακό κέντρο Σίνδου για να λάβουν μέρος στη γενική συνέλευση του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου.

  

Η επιτροπή Συντονισμού αγροτών Πιερίας