Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Αθλητές του Πανημαθιακού στο Δήμαρχο Βέροιας

Την επίσκεψη ομάδας αθλητών του Πανημαθιακού Αθλητικού Συλλόγου Καράτε με τη συνοδεία των προπονητών τους, Νίκο και Ανδρέα Πανετσίδη και Ρένας Χασιώτου, δέχτηκε
ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου. 

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με σκοπό να ενημερωθεί ο Δήμαρχος για την πρόσφατη διάκριση της αθλήτριας του Πανημαθιακού, Βίκυς Πανετσίδου, η οποία κατέκτησε Χρυσό Μετάλλιο στο μεγαλύτερο τουρνουά καράτε παγκοσμίως Open de Paris –Karate Premier League που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι 22-24 Ιανουαρίου 2016 αλλά και για τη συμμετοχή πέντε αθλητών του συλλόγου στο «43ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε Εφήβων» το οποίο θα διεξαχθεί στη Λεμεσό της Κύπρου το διάστημα 5-7 Φεβρουαρίου 2016. 
Ο κ. Βοργιαζίδης συνεχάρη την κ. Πανετσίδου για τη διάκρισή της σε ένα τόσο σημαντικό και δύσκολο τουρνουά, τονίζοντας πως αποτελεί τιμή για την πόλη και την τοπική αθλητική κοινότητα. Παράλληλα, ευχήθηκε υγεία και καλή επιτυχία στους νεαρούς αθλητές που θα λάβουν μέρος στο προσεχές Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε της Κύπρου στην προσπάθεια τους να επιτύχουν τους στόχους τους.